Könyvhét és egyebek

Még nem is tűnik olyan távolinak, mikor a könyvsátorból ki-kinézve kémleltük az egyet a Zenith koncert alatt. Aztán jól el is áztunk. Pedig már egy éve volt, s újra itt a könyvhét.
Csütörtök kezdődnek az idei Ünnepi Könyvhét programjai. Én most itt a nyíregyházi, Kossuth téri eseményeket linkelem.
Később majd egy koncert ajánlással is visszatérek az eseményhez.

Érdekes esemény lesz a SóstóZoo-ban is csütörtök délután. 17 órától Túránk a Himalájában címmel láthatsz úti beszámolót. Sajnos a (számomra) korai időpont miatt nem tudok odaérni. Biztosan érdekes lesz, sok fotóval.

Hogy a szomszéd város se maradjon ki az ajánlómból, megemlítem, hogy Debrecenben, az Incognito-ban este nyolctól Dr. Crazy, majd a Lord Bishop Rocks zenél.

Péntek este pedig a doktorok rendelnek ugyanitt. A Doctor’s Order receptjén “finom jazz élménydús funkkal vegyítve” szerepel.

Szombaton a II. Decathlon Élménypróbára várják a versenyző csapatokat a Sóstói erdőbe. Múlt évben én nagyon jól szórakoztam, igaz, én csak fényképeztem, de szép kis túra volt lépést tartani a csapatokkal, és eljutni minden akadályhoz. Szombaton 9-kor rajt.

Szombaton a repülőtéren is zajlanak majd az események. Nyílt Nap és Vitorlázóverseny várja az érdeklődőket. Szerintem lehetséges mindkét eseményen ott lenni kicsit.

Írtam korábban, hogy visszatérek még a könyvhéthez, amely egyébként egész hétvégére kínál programokat. Szombat este héttől például az Elefánt koncertjét.

A Vitorlázóverseny vasárnap is folytatódik a Repülőtéren. Ha pedig Debrecenben járnál, a Rocksuli Ibanez Acoustic Day című rendezvényét ajánlom délutánra, estére.