Gyermeknapos, szülinapos

Május utolsó vasárnapja következik, amikor mindenki sokkal jobban igyekszik a gyerekek kedvében járni, mint egyébként. 🙂
Számos helyen az egyéb rendezvények mellett, vagy azzal együtt készülnek gyermek programokkal is.
A Korzó Üzletközpont 10. születésnapját ünnepli hétvégén. A kísérőprogramok közül a Food Truck Show már pénteken elkezdőik. A szülinapra pedig visszatérek majd.

Péntek este két koncert is lesz Nyíregyházán, a Móricz Kertben. A Radar és a P.Mobil lép színpadra. Figyelj rá, hogy a koncertek viszonylag korán, este hétkor kezdődnek.

Debrecenben, a Nagyerdei Víztoronyban három fellépőre is számíthatsz péntek este. Nem esküdnék meg, hogy ebben a sorrendben, de a következő formációkat láthatod 19 órától: Ivyz, Jurij, 30Y.

Szombaton és vasárnap folytatódik a Food Truck Show a Korzónál, de érkezik Janicsák Veca, Dóra és a felfedezők, és a KFT is. Sőt Street Art Show is lesz.

Bodrogkeresztúrra, a Henye Borbárba a MIEZ – Miskolci Illés Emlék Zenekar érkezik szombat este hétre. Remek retro bulinak ígérkezik, különösen hogy a koncertet idényzáró buli követi.

Vasárnap egészen biztosan lesz gyermeknapi műsor Nyíregyháza főterén. mert a Vidám Manók műsoráról, a Manó Koncertről találtam eventet. Ez a program délután kettőkor kezdődik.

Találtam mégegy eseményt, de sajnos bővebb infót nem. Családok éve Roadshow – Nyíregyháza. Ahogy mondani szokták, járj arra, és meglátod.