Vasárnap Anyák napja

Biztosan nem mondtam újat a mai ajánlóm címével. Ezen a hétvégén ez a legfontosabb esemény, de van természetesen néhány kísérő rendezvény is. 🙂
Ma este például Debrecenben, a hangulatos Nagyerdei Víztoronyban a Kéknyúl játszik. Talán csak annyit mondanék, Hammond orgona. 🙂

Pénteken kezdődik, és egész hétvégén tart a Debreceni Pulykanapok ahol az étel- és ital különlegességek mellett remek színpadi produkciók is várják a közönséget.

Ha már Debrecen főterén vagy, egy ugrás a MODEM, ahol este hattól kezdődik a III. Debreceni Jazz Hétvége. A linken többet is megtudhatsz a rendezvényről.

És még mindig Debrecen, az Incognito Club, ahol finom sörökkel, kellemes hangulattal, és a János Huba Group jóvoltából country- és blues zenével várnak.

Egészen biztosan a debreceni események között tipródnék, ha nem lenne két olyan koncert Nyíregyházán, amit ki nem hagynék.
A Szmog Pub-ba érdemes elsétálni este, ahol a Tordai Duó káprázatosan jónak ígérkező műsora után bemutatkozik a BLACK ‘N’ ROSE. Nézd meg a linket, és rájössz, ők sem kezdők, sőt!
Fergeteges estének ígérkezik.

Szombati csendes természetjárásnak ajánlom a Fiókaköszöntő odúles című rendezvényt a Sóstói-erdőben. Remek társaság, érdekes, látványos kirándulás.

Ha kis esti kirándulást tervezel, melyet remek zenével szeretnél zárni, indulj el úgy Fényeslitkére, hogy legkésőbb este hétre odaérj. Ha ez sikerül, két koncertet is láthatsz. A Tavaszköszöntő Party-n a Nyíregyházáról érkező No Dress Code után ByeAlex és a Slepp lép színpadra.
Ez a koncert nekem most kimarad, de a LeszFeszten találkozunk! 🙂

Ha inkább a Tokaji hegyet céloznád meg, ajánlok egy bodrogkeresztúri eseményt estére. A Henye Borbárban a finom borok mellé Cserpes Laura Bakelit Szerelem című műsorát kapod. Érkezz a 19 órás kezdés előtt, és gyönyörködj kicsit a tájban a borbár teraszáról!

Ha a vasárnapi zárónapot választanád a Debreceni Pulykanapok egész hétvégés eseménysorából, és szeretnél egy különleges zenei élményt, mindenképpen legyél a Kossuth téren délután kettőkor, hogy le ne maradj a Főtéri örömzenéről.

Ez az az esemény, amivel zárom is az Anyák napját keretező események ajánlását.