Búcsúbuli a Hollywoodban

A nyár közeledtének biztos jele, hogy a koncertek szabadtérre költöznek. Szombat este az egész idényhez méltó hatalmas bulival búcsúzott őszig a Club Hollywood.
A hír úgy szólt, hogy Szabó Balázs Bandája zárja az idényt, az event-et megnézve azonban örömmel vettem észre, hogy Muzsik és Volkova lesz a másik formáció a színpadon.
Kedvelem őket is, nagyjából azokat a dolgokat mondják ki, amiket én is gondolok. Persze tőlük ez sokkal jobban hangzik és sokkal több helyre jut el.
Szóval tetszett, jól éreztem magam, meg még fényképeztem is. Itt látható egy kép az albumból, melyre klikkelve a többit is.
KLIKK

Szabó Balázs Bandájával koncerten először úgy három éve találkoztam pár hét különbséggel kétszer is. Meggyőzőek voltak már első alkalommal is, tudtam, találkozunk még. A szombat esti koncertjüket is biztosra jelöltem. Ezúttal sem bántam meg. A teltházas bulin a közönség is részese lett a fergeteges hangulatnak. A koncert végén néhány ismerőssel beszélgetve egyértelmű volt, hogy már most várják a következő koncertet.
Fényképezési oldalról nagyon kedveltem a színpadon elhelyezett lámpákat, mert azon túl, hogy szép fényeket csináltak, kis kihívás elé is állítottak. 🙂
Az itteni képre klikkelve megláthatod, mire jutottam.
KLIKK