Tigers–Enthronersis 28–7

Felocsúdva a döbbenetből jöjjenek a hétvége beszámolói.
Elindultak a Tigrisek, elkezdődött az amerikai foci szezon a nyíregyházi csapat számára is. A Tigers felállásában számos változás történt, ezért, és nem csak ezért nagy várakozás előzte meg a szombat délutáni nyitó mérkőzést.
A kellemes tavaszi napsütés csak növelte a nézőszámot a tigrisek otthonában, az NYVSSC pályán, és nem csak a hazai, de a vendég lelátó is megtelt.
A játék tapogatózva indult, de a negyed végére felpörgött a játék, és a Tigers megérdemelten szerezte meg a vezetést.
A második negyedben úgy tűnt, nem kedvez a szerencse a tigriseknek, a játékvezetők többször is büntették a hazai csapatot, sőt, egy TD-t sem adtak meg, de mégis sikerült ezt a negyedet is 7 ponttal zárnia a Tigers-nek.
A harmadik negyed volt a legpörgősebb, és ez az eredményen is meglátszott. Ebben a negyedben a vendégeknek is sikerült 7 pontot szerezniük, amire a hazai csapat 14-gyel válaszolt.
A negyedik negyedben egyik csapatnak sem sikerült pontot szereznie, de a parádés játék kárpótolta a nézőket, akik felállva tapsolva gratuláltak a csapatnak a megérdemelt győzelemhez.
Nyíregyháza Tigers–Fehérvár Enthronersis 28–7 (7–0, 7–0, 14–7, 0–0), a képre klikkelve pedig a mérkőzés képes krónikáját láthatod.
KLIKK

A Tigers következő hazai meccseit a városi stadionban játssza, gondolom az NYVSSC pálya átépítése miatt.
Legközelebb április 28-án a Budapest Eagles az ellenfél.