Évzáró

Úgy alakult, hogy szilveszterig még elég sok jó dolog történik, így megosztom veled, hátha találsz érdekeset közöttük.
A tegnap estéről csak azért írok, mert csudajó zene volt ismét, remek blues, ami akár évzárónak is jó lett volna. De nem a Greasy Hats volt az utolsó idei koncert.

Ma estére kis debreceni kiruccanást tervezünk.
Este hattól a Neonhal játszik a nagytemplom mögötti Karakter Könyvesbolt és Kávézóban.

Ezután terveink szerint elbóklászunk kicsit a templom másik oldalán, nézegetünk kis fényt, majd átsétálunk a SIKK Klubba, ahol az Ölveti Blues Band koncertezik este kilenctől.

Nyíregyházán, a Club Hollywood-ban ezen az estén három koncert lesz. A Folkfusion, a PánPéter, és a Dóra és a Felfedezők műsorát láthatod.

Péntek estére aztán itthoni program a terv. A Club Hollywood-ban a Müller Péter Sziámi And Friends játszik a No Dress Code után.

Lesz azonban egy másik koncert is Nyíregyházán. A Szomg Pub-ban a Heritage zenél este kienctől. Ez megint nem az az este lesz, mikor megnézem őket. Pedig sokkal közelebb már nem jönnek. 🙂

Azt hiszem, az évzáró koncert számomra szombat este Bendix Band koncertje lesz az Öreg Motorosban. Kíváncsian várom a formáció bemutatkozását.

A Club Hollywood-ban Cloud 9, mondom azoknak, akik kedvelik ezt a zenét.

Ha nem lenne biztos már, hogy a Mociban töltöm a szombat estét, alaposan elgondolkodnék két debreceni helyszínen. Döntenem kellene, hogy az Incognito remek hangulatát és a Kék Kód Blues Band zenéjét választom este kilenctől,

vagy a Roncsbárt, ahol a Blahalouisiana, az Éva Presszó, és a Holy Chicks zenésíti meg az estét.

Ahogy látod, lesz mit nézni, hallgatni még idén és remélem, a következő év se lesz rosszabb.