Korai ajánló

Mai programajánlómat már kedd este összeállítottam, mert bizonyos okból később erre nem volt lehetőségem. A bizonyos okról is lehet, hogy mesélek majd, ha lesz lehetőségem néhány képet is készíteni. Reményeim szerint itt oldalt a program naptárhoz valamelyest hozzá tudok majd férni, és talán információk is eljutnak hozzám, tehát ott is nézz majd körül, hátha megjelenik valami jó. 🙂
Kezdem tehát sorolni, amit most tudok, és úgy írok, mintha ma, csütörtökön tenném. 🙂
Ma délután fél hattól a Tokaji Múzeumban a Szalonesték a múzeumban című rendezvény témája a “Népi egészségkultúránk, holisztikus népi gyógyászatunk”. Ha érdekel a téma, keresd fel a hangulatos múzeumot Tokaj belvárosában!

A hétvégi koncertek sorát Nyíregyházán, az Öreg Motorosban Száraz Tamás nyitja meg este kilenckor. Jó kis retró rockzene és a Moci hangulata vár.

Péntek este elvileg már itthon leszek, persze annyira még nem, hogy biztosan ott tudjak lenni este hattól a Váci Mihály Kulturális Központban, ahol Bödőcs Tibor vidítja és gondolkodtatja el majd a közönséget.

A Mustárház már esélyesebb fél nyolctól, ahol Papp Csaba és barátai jazzt játszanak majd. Ezek a koncertek mindig érdekesek szoktak lenni, jó lenne odaérni.

Szombatra is két helyszínt találtam eddig. A Hajóclub-ban a Mojo Men, a Tibi a hegyről és a Folkfusion váltja egymást a színpadon. A sorrendet még nem tudom, de egy kis blues jólesne.

A Club Hollywood zúzósabb zenét ígér erre az estére. Bad Habit, Pennhurst és Cadaveres lesz a színpadra lépés sorrendje.

Pillanatnyilag ennyi az infóm, de szerintem mikor az ajánlót olvasod, már bővült a lista a naptárban. Válogass, tedd át saját naptáradba, ami kedvedre való.