Két hosszú nap

Új billentyűzetem van, és még nem szoktunk teljesen össze. Ezt azért írom le, mert vissza-vissza térek előző írásaimhoz elírást javítani. Igyekszem azért figyelni.
De miért is írtam két napot? Igazán most péntekre és szombatra találtam programokat, viszont mindkét nap elgondolkodtatott, mit is válasszak?
Ráadásul az ajánlóm megjelenése után mindig találok még programokat, szóval figyeld most is itt oldalt a naptárt!

Kezdjük tehát a péntekkel.
Este nyolckor kezdődik a Mustárház következő klubkoncertje. Most a Mentha Project lesz a fellépő.

A Hajóklubban is nyolckor kezdődnek a koncertek. Ismét kedvelt zenekarok lesznek, az Ukulele Trió, az Artézis Trió és a JazzMed szolgáltatja a remek zenét. Remélem, csak ők. 🙂
Ukulele Trió

A Labor Café adománykávézó is különleges programmal csábítja a támogatókat. A Miro & The Playground zenéje járja mad be a kávézó tereit.

A Karmapirin ezúttal Hajdúszoboszlóra, a Rock Cafe-ba látogat. Élénken él még bennem az Incognito koncert emléke, így jó szívvel ajánlom ezt az eseményt is.

Ha már az Incot említettem, este kilenctől a Várvölgyi, Dénes, Kalmár Trió játszik a hangutos pub-ban.

Szombat este sem lesz könnyű a döntés. Ha csak Nyíregyházában gondlkodom, még csak-csak, mert a Club Hollywoodban a Lóci játszik és a Bagossy Brothers Company zenél, így tehetek azért, hogy haladjak a korral. 🙂

A populárisabb jazz kedvelőit este nyolctól a Budapest Latin Jazz Session várja a Chloé New Yorkban nevű szórakozóhelyen. Nem kis gondot okoz a hely nevének ragozása, de ez az én problémám. 🙂

Az idei év tavaszának egyik érdekes eseménye volt az Öröm a zene tehetségkutató a Váci Mihály Kulturális Központ mellett. Azzal együtt, hogy voltak fenntartásaim a végeredményt illetően, nagyon jó rendezvénynek tartottam. A vetélkedő első fellépője a Before The Last volt, őket láthatod este kilenctől Debrecenben, az Incognito-ban.

Az idei VIDOR Fesztivál egyik említésre méltó koncertje a Tárkány Műveké volt. Szívesen látnám újra őket, mert nagyon tetszett a műsoruk, de azt hiszem, ez most nem jön össze. Ha te teheted, legyél este hét körül Bodrogkeresztúrban, a Henye Borbárban. Ott játszanak ugyanis.

Ennyi eseményt sikerült összeszednem a hétvégére, de jöhet még bármi, szólok majd a naptárban, ha találok még. 🙂

One Reply to “Két hosszú nap”

Comments are closed for this post.