Háziszörptől az Almáig

Ezen a hétvégén is számos eseményen vehetsz részt, sokféle zenéből válogathatsz, de elsőként a Labor Café adománykávézó rendezvényét ajánlom.
Péntek délután négytől Háziszörp verseny kezdődik a Laborban. Elhozhatod, és nevezheted a versenyre saját készítésű szörpödet, és megkóstolhatod másokét. Közben pedig ne feledd, hogy a Labor adományokból tartja fenn magát. Segíts, hogy megmaradjon nekünk.

Este nyolctól Nyíregyházi Zenekarok Parádéja kezedődik Nyíregyházán, a Hajóclubban.
A parádé fellépői a Mentha Project, a Tik-Tak, és a Very Take Band.

Jó ideje készül a Karmapirin a KarmAkusztik koncertjére. Péntek este kilenctől lesz a premier a Chloé New Yorkban, Nyíregyházán. Ezt most kihagyom, de a következőn terveim szerint ott leszek. Erről azonban majd jövő héten.

Erre az estére én a P. Box koncertet választom a Club Hollywood-ban. Ennek több oka van, az egyik, hogy kedvelem a zenéjüket, és régen hallottam. Ez már önmagában is elég lenne, hogy ott legyek. 😉

Kicsit eltávolodva Nyíregyházától Hajdúszoboszló és a Rock Cafe péntek esti nyíregyházi vonatkozású eseménye a RealMen’s Night.

Ez a hétvége a tökfaragásé is. Szombat délután háromtól Halloween buli lesz a Dégenfeld Kastélymúzeumban, Baktalórántházán. A múlt évi rendezvény egy képét teszem most ide kedvcsinálónak.

Tarcalon is lehet tököt faragni szombaton és vasárnap a HallóVin tökfaragó, nyitott pincés hétvégén a Szedmák Pince és Borházban, de emellett borkóstoló, pincelátogatás is szerepel a programban.

Nyíregyházán esti koncerteket ajánlok.
Az Öreg Motorosban fél kilenctől a Szüret Utcza játszik. Én, ha kimozdulok itthonról, biztosan itt leszek.

Lesz azonban koncert a Club Hollywoodban is. Este kilenctől a Folkfusion Band lép színpadra. Vendég az Anderzen duó, akikről most egy VIDORos képet teszek ide.

Vasárnapra szabadtéri eseményem is van. A IV. Éjszakai töklámpás bagolyles túra a Sóstói erdőt veszi célba. A Természetesen túráZOOM Természetbarát Kör szervezésében megrendezendő esemény 15 órakor kezdődik. A linken pedig bővebb információt is találsz.

Az Omega koncertjéről nem tudok a hétvégén, pedig milyen szép lett volna eljutni az Almától az Omegáig. 🙂 Vasárnap 16 órától ugyanis az Alma együttes koncertezik a BuSzaCsa-ban. Így ez az egy koncert marad vasárnapra.
Ezzel pedig zárom is mai ajánlómat. Jó szórakozást!