Cowgirls don’t cry

Az úgy volt, hogy vagy három hete kiszúrtam egy Tompos Kátya koncertet a közelben. Nem volt kedvünk itthon üldögélni, így jóval korábban útra keltünk, ami igen jó döntésnek bizonyult.
Szombaton már szándékosan indultunk korábban, hogy még világosban odaérjünk a Henye Vendégházhoz, mert azt a kilátást nem lehet megunni. Persze más okunk is volt, hogy elinduljunk. Szombat este a Henye Borbárban a Coyote Country Company zenélt.
Azt tudhatod rólam, hogy tudok élni country nélkül, de a hely hangulata, a korábbi kedves fogadtatás, a Coyote Country Company zenéje, és persze a táncos lányok egyértelművé tették, hogy ott a helyem.
A közösségi oldalon talán láttad, elég ködös időben utaztunk, alig vártuk, hogy Tokajba érjünk, és megnézzük, megvan-e még a hegy alja? Megvolt. 🙂 Megnyugodva indultunk tovább.
Megérkezésünkkor éppen befejeződött a beállás, így kis beszélgetésre is volt idő. A zenekar frontján ugyanis régi kedves ismerőst fedeztem fel, így még inkább vártam a koncertkezdést.
Nos, a koncert fantasztikus volt, és szerencsére nem csak én fényképeztem, hanem videó is készült néhány dalról. Az én mai címadómról ugyan nem találtam felvételt, de az egyik leginkább nekem tetszőről igen. Ezt, és még néhány más dalt meg is nézheted. Ja, és az én képeimet is az ittenire klikkelve.
KLIKK

Az eseményeknek azonban nincs még vége, sőt! A Keresztúri esték keretében, melynek az általam említett koncertek is részei voltak, további kiváló rendezvényekre – és nem csak koncertekre – is találhatsz, ha böngészed a linkelt oldalt.