Zenés-táncos

Ezen a hétvégén is nagyobbrészt környékbeli eseményeket ajánlok, de már látszik, hogy a következő hétvége mozgalmasabb lesz szülővárosomban is.
A kezdés mindenesetre biztató, itthoni programokkal kezdek. Csütörtök este hazai és külföldi slágereket hallhatunk az Öreg Motoros Sörözőben Száraz Tamás tolmácsolásában. Tamás este kilenckor csap a húrok közé.

Már a múlt szombat esti mozidélutánon 🙂 felmerült, hogy be kellene ülni a Krúdy Art Moziba is. Akkor kicsit belekavarodtunk az időpontokba, de szerencsére nem egyestés a film, amit kinéztem, így egészen augusztus másodikáig él a lehetőség, hogy megnézzük a Gemenc című filmet. Erre a szombat, vagy a vasárnap délután tűnik megfelelőnek számomra.

Szombatra Nyíregyházán a Gokart Rally a Kocka klubban! című rendezvényt ajánlom a Labor Caféban.

Könnyen elképzelhető, hogy este Debrecenben kötünk ki. Régen jártam már az Incognito Club-ban, ahol este kilenctől Peter Moynahan – The Irish Balladeer című műsorát élvezhetjük.

Kellemes egész napos kirándulás zárása lehet az Anna napi ünnepség Háromhután, melynek nyíregyházi vonatkozása, hogy este kilenctől a Karmapirin ad koncertet Óhután, a Községháza előtti téren.

De másik nyíregyházi zenekart is megnézhetsz, meghallgathatsz nem is olyan messze. A Múzeum Rock Band Nyírkarászon eleveníti fel a magnókazettás korszak zenéit.

A Nagyhalászi Városnap esti vendége, a Honeybeast bizonyára sok látogatót vonz a környező településekről is.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy valaha is kedvencem volt a Modern Talking, de biztos vagyok benne, hogy sokak érdeklődését felkelti egyikük, Thomas Anders műsora Tokajban, a Fesztiválkatlanban szombat este.

Vasárnapii kirándulós, terepezős program a Természetesen túráZOOM szervezésében a Terepjárós vadles- és kalandtúra. Ma délutánig tudsz regisztrálni a linken lévő elérhetőségen.

Pár hete hatalmas érdeklődés kísérte az El-Vándorló Lovastanya családi napját. Vasárnap Szabadidőlovas versenyre várják a versenyzőket és a nézőket is. Látványos kikapcsolódásnak ígérkezik ez is.

Kicsit elgondolkodtam a Sóstói Múzeumfalu vasárnapi rendezvényének, a Rendkívüli Gyermeknapnak első szaván, merthogy hónap utolsó vasárnapja, meg minden. Aztán leesett, a hónap nem stimmel csak a valódi gyermeknaphoz. Azt hiszem, ideje lenne pár hét szabadságnak. 🙂

Addig is igyekszem legalább a hétvégéket kikapcsolódással tölteni. Tedd ezt te is!