Búcsú, koncert, vár, Tigers

Egészen röviden le is írtam a hétvégémet. Azért ennyivel nem úszod meg annál is inkább, mert nincs mindenről képem. Kezdem is mindjárt ezzel.
A péntek estét Debrecenben, az Incognitoban töltöttük, ahol a VAN zenekar adott koncertet. Ez mindig különleges esemény számomra, és ha tehetem, ott is vagyok. A mostani koncert azonban más különlegességet is tartogatott.
A zenekar basszusgitárosát az élet távolra sodorta Debrecentől, így tíz év után Márton Gábortól Fábry András György vette át a stafétabotot. Szóval kicsit szomorkodós, kicsit visszatekintős, jövőbe kacsintós, vidámodós, fantasztikusan jó koncerteste volt. Hazafelé még kicsit rátettünk a koncertre, és a VAN lemeze szólt az autóban, a mai montázsba pedig betettem egy képet Gáborról, egy korábbi, mustárházas koncert fotóalbumból. Remélem, azért találkozunk még.
Szombat reggel – mivel a bringafesztivál zárástól keletre lakom, ebben az irányban hagytuk el a város. Így kötöttünk ki Vaján. Most ez is egy mozaikkocka, de lesz majd album róla.
Ahogyan a Kelet Brass Band nagykállói koncertjéről is, amely egy másik szelete a montázsnak, és szombat délután készült. Este ugyancsak Nagykállóban a Balkan Fanatik koncertezett, erről is beszámolok majd sok kép kíséretében, bár ennek a feldolgozása még hátra van.
A kirakós utolsó kockája a Tigers – Gladiators 2 amerikai foci meccsen készült, ahol a tigrisek parádés játékkal, biztosan jutottak tovább. Részletek és fotók is lesznek.
Ez volt tehát a hétvégém, soha rosszabbat.