Gyermeknapos

Ez a hétvége gyermeknapban végződik, így igyekszem sok családi programot is ajánlani.

Ma 10 órától egészen estig a Labor Café Törülközőnapján múlathatod az időt. Douglas Adams kedvelők, hajrá!

Neked volt vasútmodelled gyermekkorodban? Esetleg terepasztalod? Pénteken 10 órakor nyílik és vasárnap délutánig látogatható a Vasútmodell kiállítás Nyíregyházán, a Vasutas Művházban.

A hétvége eseménysorozata a Régészet Napja. Nyíregyházán, a Jósa András Múzeum is szervez programot a pénteki napra.

Este kilenctől a Mizrab játszik Debrecenben, az Incognito Clubban.

Debrecen főterén idén is megrendezik a Debreceni Pulykanapokat. Szombaton és vasárnap számos kulturális program színesíti a gasztronómiai eseményt.

Nyíregyháza főterén 9 órától estig a Szelektív szombat eseményein vehetsz részt.

A Sóstói erdőben ugyancsak 9-kor kezdődik a Waldlaufer futás, amelyhez a bemelegítést a Kelet Brass Band zenéje biztosítja.

Ugyancsak Nyíregyháza belvárosának eseménye a KORZÓ szülinap. A gyermeknap közeledtével aktuális Szalóki Ági gyerekkoncertje, amely 10 órakor kezdődik.

Teljesen szubjektíven kiemelem még a 14 órakor kezdődő .PánPéter koncertet is, a születésnapi linken azonban találsz még érdekességeket.

Este héttől a Móricz kertben a Radar és a P. Mobil koncertezik. Belépő: 2998 Ft,

Debrecenben, az Incognito Clubban a Funky Donots zenéje teremt kellemes hangulatot.

Éjszaka a várban a címe a sárospataki Rákóczi vár eseményének, ami pizsamaparti gyermekeknek. A részleteket a linken találod.

Vasárnap is tart még a Vasútmodell kiállítás a Vasutas Művházban, a Debreceni Pulykanapok, és délelőtt indulnak haza Sárospatakról a pizsamaparti résztvevői.

Ha már Debrecen, akár gőzmozdony vontatású szerelvénnyel is utazhatsz a “Zsuzsi” Erdei Vasút Gyermeknapján. A program 8tól 17 óráig tart.

Nyíregyházán, a Sóstói Múzeumfaluban CAC Kutyakiállítás vár reggel fél héttől este ötig. Ez belépős szokott lenni, bár erről most nem találtam infót.

A Katasztrófavédelmi gyermeknapot Nyíregyházán is megrendezi 10-től 16 óráig a Tűzoltóság. (nekem már csak ez a név marad meg :))

A Hunyor Major Tanya is Gyereknapozik vasárnap egész nap, felvonultatva a gyermeknap összes kellékét.

A nyíregyházi Városi Gyermeknap délután kettőtől este hétig Lulu bohóccal, aerobikkal, a Pom-Pom és a Vidám Manók együttessel várja a város ifjúságát.

Végül ismét a képes ajánló.
A múlt héten említett meglepetés pedig még várat magára, de igyekszem. 🙂
A képen félbevágott linkek a bejegyzés eseménylinkjei.