Anyák napjáig

Mai ajánlóm is csütörtöki eseményekkel kezdődik, és mire a végére érünk, Anyák napja lesz. 🙂

Kezdjük is mindjárt az Anyáknapi műhellyel a Labor Café-ban. Még időben, és remek helyen jó társaságban kezdhetsz el készülni a hétvégére.

Ugyancsak mai nyíregyházi esemény a HUMAN-NET Alapítvány Info-Tér-Kép című programnapja. A linken bővebb információt is találsz a ma délutáni rendezvényről, a képi illusztráció pedig a 17 órakor itt koncertet adó Black Stage.

Az igazi hétvége azonban péntek este kezdődik. Másnap lehet sokáig aludni. 🙂 Most egy csendes eseményt, a No Dress Code Acoustic klubkoncertjét ajánlom, amely a Szmog Pub estéjét színesíti. Tudom, hogy a formáció előző fellépésének beszámolójával még adós vagyok, de a koncert előtt az is meglesz. 😉

Remélem, az időjárás szombatra kijavul annyira, hogy az Állatbarát Alapítvány Állati-jó Hétvégéje nagy látogatottságú lesz. Hasznos családi programra számíthatsz.

A RabócsiRing ezen a szombaton is várja látogatóit, most a Gumifüst a nyíltnapon című autós rendezvénnyel.

Estére szabadtéri koncert, A Kutya Vacsorája a Móricz Kertben. Most biztosan jól felöltözöm. 🙂

Az ajánlóm végén pedig eljutottunk a vasárnaphoz, az Anyák napjához.
Programajánlóval egy hét múlva jelentkezem újra.

One Reply to “Anyák napjáig”

  • […] Írtam tegnap, hogy jön majd egy beszámoló, mielőtt az újabb koncert is utolérne. Nem sok időm maradt, hiszen ma este a Szmogban ismét láthatjuk a No Dress Code Acoustic formációt. De ne szaladjunk ennyire előre. Péntek este az a különös helyzet állt elő, hogy egyszerre volt koncert a Móricz Kertben és a Club Hollywoodban is, és én mindkettőn ott voltam. ? Persze a helyismerettel rendelkezők nyomban tudják, hogy ugyanazon a helyen van a két fellépőhely, csak az egyik az udvaron, a másik az épületben. Ez azonban csak keveset von le a teljesítményemből. A Móricz Kertben, a Mystical Plants koncertjével kezdtem. Persze volt kis eső, de ez már csak így volt a hétvégén egy párszor. A zene viszont most is jó volt, sokkal jobb, mint amilyen képeket én készítettem. Aztán bevonultunk a Hollywoodba, ahol éppen az AŽUR zenélt. Nem volt időm utánuk nézni a koncert előtt, így kellemes meglepetés volt a koncertjük. Nem kellett azonban utána néznem a másik két fellépőnek. A No Dress Code Acoustic már nyáron, első koncertjével a szívembe lopta magát, így most is nagyon vártam a fellépésüket. Nem kellett csalódnom. remek dalok, remek feldolgozások, kis lámpaláz, szóval jó volt. Várom a ma estét is. ? Az este nagyzenekara a Müller Péter Sziámi AndFriends volt. Ismert zenészek, ismert dalok, profi előadás, tomboló közönség. Röviden ennyi, aki pedig többet akar tudni róla, menjen el egy koncertjükre, nem fog csalódni. Én pedig mutatom az este képeit így egyben, egy albumban, a leírtak sorrendjében. Klikkelj a képre! […]

Comments are closed for this post.