Még farsang

Azon gondolkodtam, beöltözzek-e valamilyen jelmezbe hétvégén? Még nem döntöttem el, de lesznek lehetőségek. Lássuk, milyen programok várnak?

A péntek este nehéz döntés elé állít. Egyik lehetőség a Black Stage koncertje. Ez az X-Presszóban lesz, ami kicsit gondolkodóba ejt, ugyanakkor lehet, meg kellene nézni, mi történt a hellyel, mióta nem jártam ott, és a Black Stage zenéje igen nagy kedvencem lett pár hete.

A következő a Tram-Buli’n és a Folkfusion koncertje a Hajoclubban. Itt is a hellyel van inkább gondom, egyszer jártam ott, és nem fogott meg. Mesélik, azóta változott a helyzet, így egyszer biztosan meg kellene néznem. Ráadásul a Folkfusion frontja lecserélődött, ami biztosan egészen más hangzást eredményez. Én személy szerint nagyon várom, hol hallhatom újra Miro-t.

Az Unicum Pub közönsége a Rokk Brothers koncertjét élvezheti péntek este.

A Jessica Pub farsangján Száraz Tamás zenél majd.

A múlt hét végi káoszban már ajánlottam Debrecenben, az Incognitoban a Funky Donots fellépését, ami valójában most pénteken lesz. Nézz be, ha arra jársz!

Szombat délelőtt gyere ki az Állatbarát Alapítványhoz, ahol Vau-lentin Nap lesz. Számos kutyus várja, hogy elvigyék kicsit sétálni. Cserébe hálás kutyatekinteteket, forró teát kaphatsz.

Múlt szombaton Tokajban voltam farsangi rendezvényen, most Nyíregyházán, a Sóstói Múzeumfalu vár farsangi mulatsággal és táncházzal.

Este ismét Moci. A farsangi bulin a Greasy Hats zenél. Biztosan nagyon jó buli lesz.

A Tubitubiban Bál, bál, maszkabál! a tubizmus jegyében. Itt is jó társaságra találhatsz.

Az X-Presszó szombati koncert fellépője a Parno Graszt és Szirota Jennifer.

Ennyi fért a mai ajánlóba. Öltözz bálozónak, vagy koncert látogatónak, a lényeg, hogy jöl érezd magad.

One Reply to “Még farsang”

Comments are closed for this post.