Utolsó

Az év utolsó hete kicsit más, mint a többi. Kevesebb munka, több hétközi esemény. Így aztán kicsit előre hoztam a heti, és egyben idei utolsó ajánlómat.
A hét minden következő napjára jut majd esemény, ráadásul különlegesek jönnek, és ki sem kell lépni Nyíregyházáról.

Pár napja úgy gondoltam, megnézem a retro számítógép kiállítást, ami nemrég nyílt régi kedves munkahelyemen. Persze sikerült azon a napon arra járni, mikor ez nem volt lehetséges. De nem adtam fel, és eljött az én időm. 🙂
Szerda délután Computer Retro Tárlatvezetéssel a SZÜV épületében. Ott a helyem.

Este a JazzMed koncertezik a Blues Caféban. Nyár végén a VIDOR Fesztiválon hallottam őket legutóbb, érdemes újra meghallgatni.

Csütörtök este a Club Hollywood vár, ahol a Vera Bravo Band, a Mystical Plants és a Folkfusion Band koncertezik. Fergeteges estének ígérkezik.

A péntek aztán komoly fejtörést okoz. Valahogy úgy kell szervezkedni, hogy az este mindkét koncertjére eljussak, mert kihagyhatatlanok. Az egyik azért, mert nagyon szeretem ezt a felállást, és ezt a zenét, a másik pedig sajnos ritkán látható, de különleges élményt nyújtó formáció.
A Greasy Hats egy páratlan blues formáció, ahol Pila gitározik, Peti szájharmónikázik, az ütős szekció pedig Bubu keze munkája. Ők csábítanak pénteken a Mociba.

De – ahogy az eventben olvasható – a fiúk visszatérnek a városba, azaz végre ismét látható, hallható a Dirty Lyle Brothers. Ezúttal az Unicumban.

Ezután pedig már csak a szilveszter marad. Az úgy nagyjából mindenhol lesz. 🙂