Zenés időutazás

Ma még maradunk Tokajban, de már vasárnap délután van, és még kicsit visszautazunk az időben.
Nyári, hétvégi este volt, talán pont vasárnap, mikor arra készültünk, hogy legalább a Tokaji Rock Napok tehetségkutatójának legalább a gálájára ellátogatunk. Az időjárás kicsit furcsa volt, így a szervezők végül úgy döntöttek, a Paulay Ede Színházba költöztetik a rendezvényt. Hatalmas munka volt, de megérte. Kiváló hangzás, és fantasztikus fények jellemezték a programot.
Ezen az estén nekem az Aylen’s Fall, a zsűrinek a Score zenéje tetszett leginkább. Mindkettő kiváló zenekar, hasonlóan a többi díjazotthoz.
Most vasárnap a zsűri és az én kedvencem tért vissza Tokajba. Ezt nem hagyhattam ki, és nem is hagytam.
A hangzás most is fantasztikusan jó volt, és a fényekre sem lehetett panasz. Az esőt kihagytam volna a végén, de nem volt vészes. Ki-ki szaladgáltam fényképezni a fedél alól.
A zene pedig most is fantasztikus volt, Nagyon élveztem mindkét koncertet. Az Aylen’s Fall továbbra is kedvencem, és remélem, mielőbb megjelenik majd a lemezük, hiszen ennek a zenének nagyon el kell jutni a közönséghez. Remélem, hamarosan újra találkozunk, talán nem is messze, és nem is olyan sokára…
Most azonban lássuk a koncertek képeit! Klikkelj az itt lévőre, és nézelődj, a videomegosztón pedig keress rá a zenekarokra. Nem fogsz csalódni. Kicsit segítek. 🙂
KLIKK