Oldalvágány, 2. nap

Nem volt könnyű az ébredés szombat reggel. Szinte a szokásos időben ébredtem, így nem telt el sok idő az elalvás és az ébredés között. Hamar útrakeltem hát kávét szerezni. A trafikosnak sem lehetett könnyű reggele, mikor zárt pohárban szerettem volna kávéhoz jutni. Nem tudom, hol tart a feldolgozással, én mindenesetre más megoldást választottam. 🙂
Kora délután, Dinnyés József műsorával kezdődtek a színpadi programok. Talán felkerülök most még néhány fekete listára, de elég sok dologban egyetértek vele, és örök érvényű dalszövegeivel is. Ebből most az előadó és a színpad tiszteletét emelném ki, de a dolog persze nem ilyen egyszerű. 🙂
Ami még eszembe jutott kicsit később, a munkatársak tisztelete.
Kis változás volt a programban, hogy Catcha Lab koncertje a kiállítás megnyitó elé, meg kicsit mögé is került, majd az Emma Undressed koncertje következett. Esteledett már, mikor a Takács Eszter & Horváth Mihály duó lépett a színpadra.
Amikor felkészülés során megnéztem a Band of Streets videóját, számítottam rá, hogy hatalmas bulit csapnak majd. A valóság felülmúlta várakozásomat.
Had éljek itt egy kis VIDOR kitérővel. Kelet Brass Band néven alakult tavasszal Nyíregyházán egy hasonló zenét, műsort játszó zenekar, akik augusztus 31-én 16:30-tól láthatók majd a Korzó színpadon.
Visszatérve az Oldalvágányhoz a Patriots Rock Band műsora követte a fúvósok műsorát, majd az Esz-Dúr Band helyezte el a tankcsapdákat a színpadon. Itt újra eszembe jutott a színpad tisztelete. A színpadon az előadóknak, a technikai személyzetnek van csak helye szerintem.
A mai fotóalbumot a Nelson koncert képei zárják. Lépj be a nap hangulatába a képre klikkelve, a fotóalbumot nézegetve!
KLIKK