Fesztiválról fesztiválra

Az elmúlt hétvégén egy fesztivál körül forogtak a dolgok, most kicsit nagyobb területet járok be, legalábbis az ajánlómmal.

Csütörtöktől szombatig tart a Tokaji Rock Tehetségkutató, amely számos figyelemre méltó formációt vonultat fel. Belehallgattam néhány fellépő műsorába, vannak ígéretesek, de inkább a verseny után értékelek majd.

Péntek délután ismét lesz Ingyenes Városnézés Nyíregyházán, 14 órakor indul a főtérről.

Különleges programot kínál szombat délután a SóstóZoo is. Az Értékes Esték sorozat keretében 16 órától 600 forintos belépő ellenében tehetnek vezetett sétát az érdeklődők.

Szombaton és vasárnap is érdemes ellátogatni Sárospatakra, a Rákóczi várba, ahol Bethlentől Rákócziig ostromhétvége címmel rendeznek érdekes, és minden bizonnyal látványos programot.

A jó rock és blues kedvelőit a VII. Tóalj Fesztivál szervezői várják Téglásra. 13 órakor indul a motoros felvonulás, aztán zene éjszakába nyúlóan. Had emeljek ki két nyíregyházi zenekart. Játszik majd a RealMen és a Bluesers is.

Ugyancsak szombat esti program Debrecenben, az Incognitoban az Éva Presszó akusztikus minikoncertje. Velük ünnepelheted nemrég megjelent CD-jüket, amelyet dedikálnak is.

Ennyi programot sikerült összeszednem a hétvégére, remélem, megtalálod a kedvedre valót.