LESZFeszt péntek

A beszámolókat a rendezvény közepén kezdem, a miérthez nem mesélném el a tegnapi történéseket, remélem, jó irányt vesznek a dolgok.

A mountain bike-osok edzettek éppen, mikor péntek délután megérkeztünk a LESZFesztre. Igen látványos volt ez is, akár csak később a versenyek. Hatalmas tudású nemzetközi mezőny jött össze idén is.
Az első kiszemelt koncert ezen a napon a Jurijé volt, és bár elfelejtettem a kék pólót, azért vígan (meg gondolom hamisan) énekeltem a slágert.
Kis időre még belenézhettünk a Franklin Mods igen jó koncertjébe is, és elkezdtük hallgatni a Moon of Soul-t, de ez a zene nem igazán jött be, így sétáltunk egyet a várva várt Éva Presszó fellépéséig.
Erről a koncertről elég sok kép készült, mert kedvemre való, és látványos volt, majd meglátod. 🙂
Itt had emeljem ki a Várszínpad technikusainak munkáját, akik remek hangosítást végeztek a fesztivál teljes ideje alatt, és a lehetőségekhez képest a maximumot kihozták a fényekből is.
Benéztünk még Alvinékhoz is egy időre, a napot pedig a Southern Comfort koncertjével zártuk, a képeket pedig most is albumba foglaltam. Klikkelj a következő képre!
KLIKK