Ha jó, ha nem jó

Bármilyen idő is lesz a hétvégén, nem maradunk események nélkül. Sem kint, sem bent.
Ma este hétre mindenképpen szeretnék odaérni a Mustárházba, és igyekezlek téged is rábeszélni. Szerintem remek időtöltés lesz a Funky Family koncertje.
A kép egyébként a Mustárház bejáratának fala, hogy könnyen odatalálj. 😀
Mustarhaz

Péntek, a lehetetlen küldetések napja. Most jön a “Ha volna öt életem” duma.
A múlt hétvégi remek koncertek után ismét jó program várható a Pontban. Három zenekar, a Realmen, a Sinister Six és a Last Fire koncertezik este nyolctól.

A Santa Fe Music Clubban a Folkfusion Band és a Pán Péter rejtőzik majd az oszlopok között. Aki járt már ott, tudja, mire gondolok. Biztosan nagy buli lesz.

Amikor megjelent az esemény a közösségi oldalon, gondolkodás nélkül az “Ott leszek”-re nyomtam, és így is lesz, ha nem jön közbe semmi. Debrecenben, az Incognito Clubban az Éva Presszó Pauza KlipPrömier látható, természetesen vetítéssel.

Ugyancsak Debrecen, a Roncsbár, ahol elég régen jártam már, és az Intim Torna Illegál, akiket elég régen láttam. És ez most így is marad. Már a negyedik életemnél tartok. 😉

A pár héttel ezelőtti koncert után kedvenc hely lett Debrecenben a Víztorony is, ahol péntek este a Karibra Kollektíva és az A Nyughatatlan muzsikál. Mondanom sem kell, hogy ide is jó lenne elmenni.

És már túl is jutottunk a péntek esti kavalkádon, jöhet kis szombat délelőtti csendes pihenés, vagy inkább kis Madárzsongás a Szelkó-tónál. Remélem, az időjárás a kedvünkben jár majd, ha már olyan hősiesen meggebedtünk egész héten.

Este a Club Hollywoodban a Mystery Gang koncertje várja a rockabilly kedvelőit.

És ismét Debrecen, és ismét az Incognito Club. Fantasztikus blues zenés bulinak ígérkezik a Double Trouble formáció koncertje. Olvass bele az event-be!

Aki péntek este valamilyen okból kihagyta a RealMen koncertjét, szombaton követheti őket Sátoraljaújhelyre, a T-Boy-ba.

Vasárnap délelőtt gyönyörű környezetben rendezi Negyedik születésnapi szárnyalását a Tokaj Hegyalja Piac. Persze aki a földön marad, az is rengeteg finomságot gyűjthet be az árusoktól.

Ha inkább a csendet választod, és kicsit túrázni támad kedved, jó lehetőség a Vadvilág felfedező túra a Természetesen túráZOOM szervezésében. Olvasd el figyelmesen az event-et!

Néhány napja megosztottam már a debreceni Incognito Club áprilisi programját. Mikor megláttam, az jutott eszembe, oda kellene költözni ebben a hónapban. Mármint az Incoba. 🙂
Már két eseményüket is ajánlottam erre a hétvégére, de az élet zajlik, és hétfőre is érdeklődésre számot tartó programot szerveztek. Cseh Tamás és a költők címmel Kónya Levente József zenés estje látható hétfő este.

Talán észrevetted, hogy most nem a Labor Caféval kezdtem az ajánlót. Kedd délutánra azonban van egy érdekesnek ígérkező programajánlatom. Gravitációs hullámok címmel Fenyvesi Edit fizikussal szerveznek beszélgetést.

Akikben él még a régi táncdalfesztiválok emléke, bizonyára szívesen megnézik majd Kovács Kati Életműkoncertjét szerda este Nyíregyházán, a Kodály Zoltán Általános Iskolában.

Szép lassan el is jutottunk a jövő hét közepéhez, innen folytatjuk következő csütörtökön.