Vidám hétvége

Éppen csak átléptünk az új évbe, és már jönnek is a farsangi programok. Repül az idő.
Mai programajánlómmal viszonylag kevés időt töltünk Nyíregyházán, a környező városok azonban annál több programot kínálnak. Kezdjük azonban mégis szülővárosommal.
A Labor Café ez évi programjának megtervezéséhez hív segítségül ma délutánra. Bár a kezdésre biztosan nem érek oda, más programom nem lévén lehet, hogy később benézek. Járj arra te is, érdekes hely, és társasozni is lehet. 🙂

Péntekre is a Labor Cafét ajánlom először, nyíregyházi programnak pedig egyetlenként. Egy egész nap a magyar versek, népmesék és irodalom jegyében. Ezzel a rendezvénnyel várnak már délelőtt 10-től.

Este Sátoraljaújhelyen, a T-Boy Rock Klubban rendezendő koncertnek is van nyíregyházi vonatkozása. Ugyanis a RealMen zenekar remek zenéjével biztosít minden bizonnyal fergeteges hangulatot.

Debrecenben az Incognito ígér hangulatos estét, amire Tóth Ilona Csilla és barátainak fellépése a garancia.

Mondjuk, hogy szombaton szép napos idő lesz, tehát irány a friss levegő, mondjuk Tokaj, a Szerelmi Pincesor, ahol Vince-napi szőlő és borszentelés kezdődik 10 órakor. Szerintem érdekes, látványos, és szórakoztató lesz.

Nem régen nyílt meg Nyíregyházán a Jessica Pub, ahol este pótszilvesztert tartanak. Száraz Tamás és Bütyök zenél. Nem jártam még itt, és most sem leszek, mert Debrecen felé veszem az irányt.

Az Ifjúsági Házban Reneszánsz Farsangot tartanak a Bordó Sárkány zenéjével, a hangulatot pedig a Dejavu hastánccsoport, és a Sárkánylányok tűzzsonglőr csapat emeli. El nem tudnék képzelni ennél jobb programot szombat estére.

Pedig van ám más jó program is Debrecenben, ami nem más, mint a Balaton koncert az Incognitoban.

Vasárnap pedig gondolkodom egy csendes Sóstói Állatpark látogatáson. Meglátjuk. 🙂

One Reply to “Vidám hétvége”

Comments are closed for this post.