Esőtánc

Lassan ideje elkezdeni az esőtáncot, hogy a hétvégi programokat zavartalanul élvezhessük. (A linken lévő produkciótól egyébként leesett az állam.)

Ma estétől vasárnapig kortyolhatsz finom, különleges söröket Nyíregyházán, a Nagy Imre téren a Cseh sörnapok keretében. A programot színesítő színpadi produkciókról pillanatnyilag annyit tudok, hogy pénteken 19 órától a RealMen zenél. Elképzelhető, hogy a linken további infó is megjelenik majd.

Ha olyan szerencsés vagy, hogy a következő pár napot Tata környékén töltöd semmiképp ne hagyd ki a pénteken kezdődő és vasárnapig tartó Tatai Patara című látványos eseményt. Évek óta tervezem, hogy eljutok oda, talán majd jövőre.

Péntek este Nyíregyházán, a Romkertben a Téveszme, a Hanoi és a Petofi koncertezik.

Szombat reggel 9 órakor kezdődik Nyíregyházán, a Nyír-Flop-Holding Kft. telephelyén az 1 nap a Kedvenceddel című rendezvény. Az egész napos családi program főként a kutyusokról szól majd, és remek időtöltésnek ígérkezik nézőként is.

Este a Móricz kertben Kardos-Horváth Janó lép színpadra bemutatva majdnem összes dalát.

Három nap Pünkösdi Dűlőtúrái közül választhatsz az Első Mádi Borház szervezésében, és ha már arra jársz, megnézheted az egy hónap múlva esedékes Jó Éjszakát Mád! előkészületeit.

Ugyancsak három napos Drift Fesztivál kezdődik a Rabócsiringen szombat reggel.

Pünkösd hétfőn mavagyonolás és pünkösdi király választás várja a látogatókat Nyíregyházán, a Sóstói Múzeumfaluban. E mellett érdekesnek ígérkeznek a kísérő programok is, többek között Petrilla Attila előadása is.

Nem is tűnik olyan hosszúnak a hétvége.