Csendes hétvége?

Sok program lesz a hétvégén, de viszonylag keveset írok majd, a linkeken megtalálod a részleteket.
Pénteken Városnap címmel indul rendezvénysor, amiről a fenti linken folyamatosan változik az információ. Tegnap estére Nyíregyháza hivatalos oldalán a plakátszerű alá felkerült képaláírásból már bővebbet is megtudunk. Tegnap még azon gondolkodtam, miért nem tudhatják meg az érdeklődők, kik lépnek fel 10 és 16 óra között a színpadon, miért nem érdemlik meg a fellépők, hogy nevük megjelenjen a programban, és íme, mire a programajánlóm megjelenik, ott vannak a nevek. Kezdek félni. 🙂
Péntekre, a rendezvény részeként feltüntetett Akusztikus Zene Ünnepéről más forrásból (ezt linkeltem) részletes, időpontos programhoz lehet jutni, remélem, ez az igaz, mert akkor esélyem van elérni a Pila Acoustik műsorát.

A Romkertben péntek este Bobafett Bobakrome Zomblaze Long + Jacknife. Kuplung Klán nem lesz most. Csak nálam képen. 🙂

A Szmogban elszabadulnak a pókok este. A Spider koncertezik.

Szombat délután amerikai autókat nézegethetsz Nyíregyháza belvárosában, később pedig autós felvonulás is lesz.

Az út túloldalán, a Nagy Imre téren a Csík zenekar ad koncertet héttől.

Este megnézem a Móricz kert idei arcát egy várhatóan kellemes P. Box koncert kapcsán.

A Romkertben a Selfie-Stick debüt koncertje lesz ezen az estén. Ha emlékszel az Én És A Többiek zenekarra, két tag ismerős lesz. Egyszer még leírom, aztán elfogadom. Sajnálom, hogy feloszlott a zenekar.

Ajánlom még erre az estére a RealMen koncertjét a Club Főnixben. Elképzelhető, hogy odaérek, mert a Móricz kertben 10-kor be kell fejezni a koncertet.

Vasárnapra a Tokaj-Hegyalja Piacot tudom ajánlani a Sárga Borháznál.