Április vége

A tegnap esti Club Hollywoodban tartott dobkurzusról holnap írok bővebben. Ma a majális előtti hétvége várható eseményeit vetítem előre. Lesz bőven.

Pénteken egész napos rendezvény a Helló Nyíregyháza. Ha péntek, hát péntek, idén úgy tűnik, ott leszek. Legfőképp a délután kettőkor kezdődő Artézis koncert vonz, de ha már ezért szabadságon leszek, megnézem az egész napot.
Artézis

Debrecenben, a Lovardában nagyszabású Pokolgép koncert lesz ugyanezen a napon, elég borsos jegyárral.

Tokajban szombaton Zöld Fesztivált rendeznek, amelynek programjából a színpadi műsorokat emelem ki. Az Agyagbanda kezd, de lesz Pila Acoustic és Melounge Duo is. Remélem, legalább a délutánt ott sikerül töltenem.
Melounge

Este a Club Hollywoodban a Zanzibar ad koncertet.
Zanzibar

A Romkertben a 26. Mesés Keletet rendezik szombaton. Színpadon a Mongooze, a Vakok Ablaka és a Ken Licks Barbie.

Nyíregyháza vasárnapi eseménye lesz a motoros véradás. A nemes célon túl komoly vizuális élményt is tartogat a rendezvény, hiszen több száz motor és motoros gyülekezik majd reggel a Kossuth téren és vonul a Sóstói Múzeumfaluba, ahol a látványos járműveken, és a véradás lehetőségén túl színpadi műsorok, koncertek is várják az érdeklődőket.

Fellép a Bluesers, a Kaland Old Rock, a RealMen, látványos műsort ad az Eastern Eagles Line Dance Club, a Napfény lányai és a Tűzmadarak Mazsorett Csoport.

Ugyancsak vasárnap a Rabócsi Ringen Szeronnyitó pályanap lesz. Az ingyenes motorosnap rendkívüli látványosságokat ígér egész napra.