VIDOR péntek

Az év utolsó péntekje teljesen alkalmas arra, hogy egy régi elmaradásomat törlesszem, ami nem más, mint az idei VIDOR Fesztivál utolsó péntekjének fotóalbuma. Persze tudom, hogy karácsony van, de az ünnepi fényes fotóalbumra még kicsit várni kell.
Ezen a VIDOR pénteken már nem volt lehetőségem szabadságon lenni, amit azért is sajnáltam, mert a koradélután programja is érdekesnek ígérkezett. Nem csoda hát, ha nagyon igyekeztem haza.
Ahogy rövid beszámolómban írtam akkor, mindig nagy élmény Kónya Levente József műsora, mert mindig tartogat meglepetéseket, és eleve egy olyan hangulatot teremt, amit nehezen hagy el az ember. Hogy kicsit előre is tekintsek, megemlítem, hogy legközelebb január 9-én látható, hallható majd, a Kuttya Fesztiválon.
A VIDOR Fesztiválnak mindig különleges pillanata, amikor a Szombathelyi Kötélugró Klub tagjai fergeteges produkciójukkal manővereznek a házasságkötő terem előtti virágdézsák között. Pár éve, váratlanul száműzték ide őket, amikor megérkezett a templom előtti térre a köztévés emblémafotózós társaság. Azóta pedig senkinek nem jutott eszébe a visszaköltöztetés. Pedig megérdemelne egy tágasabb helyet az a csapat amelyik a világ legjobb urókötelesét is adja.
De visszatérve a VIDOR második péntekjére az este, és a nagyszínpad két érdekes produkciót hozott. A Meszecsinka zenéje az a fajta muzsika, ami azonnal megfogja az embert, de egy teljes óra már sok belőle. Legalábbis nekem. Azért említettem, hogy lehet, hogy bennem van a hiba, mert ugyanígy vagyok például a Queen zenéjével is.
Számos fergeteges produkciót hozott a VIDOR, ezek közül az egyik mindenképpen a Che Sudaka fellépése volt. Őszintén szólva egyetlen dalt sem tudnék eldúdolni a repertoárjukból, de az az emlék maradt meg, hogy fantasztikus hangulatot teremtettek. Ezek szerint a show lehetett nagyon jó. 🙂
Lássuk hát, mire emlékszel a napból, ha megnézed a képeket? Klikkelj!
KLIKK