Mikulásra várva

Az év végéhez közeledve megszaporodnak azok az események, amelyek kihagyhatatlannak tűnnek. Sajnos azonban ez a bőség mégis azt eredményezi, hogy választani kell.
Az elkövetkező két, vagy három hétvégén lesz néhány esemény, amelyen nem tudok részt venni, és sajnálom, hogy nem tudok. Ezt most elég fontosnak tartom leírni.
De nézzük, miből választhatunk ezen a héten?

Szerda este 5 órakor nyílt az Átutazók Művészeti Egyesület közös kiállítása a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Kamaratermében Ez nem szalonna nem kolbász címmel. A megnyitóra persze most sem tudtam odaérni sajnos.


Ma este Debrecenbe kéne menni. A Roncsbár ígér rendkívüli zenei élményt Makrokozmosz címmel. Babos Gyula ismét egy remek csapatot hozott össze, és had emeljem itt ki külön Czirják Tamást, akit a makrohang zenekar dobosaként is ismerhetünk.

Pénteken kezdődik a PCAS Állatmentő Egyesület három napos karácsonyi vására a Láazló utcai Intersparban.

És ezzel a nappal el is érkeztünk a fájó szívvel választáshoz. Még nem tudom biztosan, a következő négy program közül melyiket választom majd. Vannak pro és kontra érvek, meglátjuk.
Tünde, Pila és Bubu mikulásnapi meglepetése tűnik a legesélyesebbnek még akkor is, ha az X-Cafe-ban lesz az esemény.

A Romkert mellett szól, hogy az Omen nagyon régen járt felénk, ki tudja, mikor jön újra, és hogy Kori az énekes.

A Club Főnix arról is gondoskodik, hogy el ne feledkezzünk a Mikulásról. Mikulás Partyjuk este 7-kor indul ital akciókkal, ajándékokkal.

És persze, hogy még nehezebb legyen a választás, ezen az estén No Techno Country Band koncert a Chloéban.

Nyújtsa fel a kezét az az apuka, aki nem játszott estéket a gyereknek karácsonyra vásárolt vasútmodellel!
Talán ezt megelőzendő rendez Mini vasútmodell kiállítást szombattól a Vasutas Művelődési Ház.

És hip-hop 🙂 már újra a Romkertben vagyunk, ahol a szombat este a Keep it real 3 című rendezvényé.

Vasárnap este meggyújtják a második gyertyát is a Nyíregyháza főterén lévő adventi koszorún. Az ezt követő műsort – a többi vasárnap estihez hasonlóan – nálam fedje szürke homály.