Török bácsi, éjszakák, örökbefogadás

Igen, jól gondolod, a hétvégi programajánlóm következik.
Kezdem mindjárt a ma estével. Nyíregyházán a Romkertben Török Ádám koncertje lesz a mai kedvencem. Szólókoncsertó Török bácsival, írja Ádám a Romkert oldalán.

Egy pillanatra visszaszaladva Debrecenbe a Rocksuli évzáró koncertjét is ajánlom, mert nagyon díjazom, amit csinálnak, és jópár kellemes estét szereztek már koncertjeikkel. Ezen én most nem leszek ott a Roncsbárban.

A szombat is eseménydús lesz Nyíregyházán. Délelőttől kora délutánig a 13. Helyi Érték Nap miatt érdemes a belvárosba látogatni. Nekem ez kötelező, mert végre péntekről szombatra helyeződött. 🙂
Szinte ennek folytatásaként délután négytől indul a Múzeumok éjszakája. Érdemes hosszú estére készülni, mert érdekes programok lesznek hajnalig.
Ehhez az eseményhez kapcsolódik az E-misszió által szervezett, Az éjszaka hangjai – hangvadászat az erdőben című kirándulás.
A város művelődési házai is csatlakoznak az eseményhez. A Honvéd utcai műzház Alvégesi éj, a Városmajori pedig Városmajori est címmel rendez összejövetelt. A plakátok a műsorral a linkek alatt.

Rövid éjszaka után vasárnap délelőtt indulhatunk Sóstóra. Az Állatbarát Alapítvány Tanévzáró (Kutya)Parti és Örökbefogadó Napjának a Futurobi játszóház ad otthont.

Erre a hétvégére ennyi eseményt sikerült összeszednem, nem fogunk unatkozni 🙂
A képen pedig Török Ádám, akivel ma este találkozhatsz a Romkertben.