Képtelen harc

Hatalmas várakozás előzte meg a Hellmusic X-Café péntek esti eseményét. Nálam ez annyira így volt, hogy már jó korán az X-be érkeztünk. Persze csöppet sem bántam, hiszen így kaptam kis ráadást a MeLounge-ból, ugyanis a beállást is végighallgathattam.
Hosszas őrlődés után úgy döntöttem, hogy ezen az estén otthon hagyom a fotós cuccomat, és mezei koncertlátogatóként érkezem.
Úgy gondoltam, a Hiénák az enyémnél sokkal nagyobb tudással, és jobb felszereléssel úgyis ott lesznek, nem lábatlankodom én is, a valódi ok azonban az volt, hogy teljesen ott akartam lenni a koncerteken.

Az este a Hiénák Corporation szervezésében zajlott, a koncertek mellett az X hátsó termébe költözött erre az estére a csoport fotókiállítása is.
Itt kezdtünk. A képeket ugyan láttuk már a művházban annak idején, de jó volt újra szemügyre venni a dolgos pillanatokat, és ehhez még tárlatvezetést is kaptunk.
Gyorsan repült az idő, a Dívák harcát pedig Kónya Levente egygitáros műsora vezette fel. Szeretem ezeket a műsorokat, mert nagyon különleges hangulata van, ami most is remekül beleillett az esti előadásba.
A Come Together-rel indult a MeLounge koncertje. Imádtam. Az egész koncertet. Mesi felszabadult előadása ismét egy órás varázslat volt.
A szünetben gyűjtöttünk kis friss levegőt a szabadban a következő fordulóhoz.
Visszaérkezésünkkor ismét Kónya Levi játszott, majd Zombor Szabi felvette a kesztyűt. Kemény idők jöttek…
Mankó Évi robbant a színpadra a Karmapirin élén, és nyomban benyújtotta a Számlát. 🙂
A következő percekben szinte szétrobbant az X pincéje. Zseniálisak a Karmapirin dalai a zúzós rocktól a csendes blues-ig.
Parádés este volt, profi zenészek emberfeletti, igényes munkával tették ki a lelküket a nézőkért. Ismét egy felejthetetlen koncert élménnyel lettünk gazdagabbak, köszönet érte.