Six Rats

Nyíregyházán láttam először a Paddy and the Rats-et. Egy Critical Mass fellépői voltak, (a másik zenekar a VAN volt) remek szabadtéri koncerttel jelölték be magukat a hallgatandó zenekarok listáján. Azóta több koncertjük vendége is voltam, kivétel nélkül mindig fantasztikus hangulatban zajlottak az események. Nem csoda hát, hogy természetes volt ott lennem az X-Caféban szombati színpadra lépésükkor.
A koncert nehezen akart kezdődni, de végül beindult a buli, és ettől kezdve egy folyamatos tombolás volt.
A patkányok most is kitettek magukért és felejthetetlen zeneőrülettel léptünk át a vasárnapba. Az X-ben ritkán szoktam fényképezni, most azonban készítettem néhány képet.

Itt jártam az írással, mikor megjelent a hír a közösségi oldalon: “Sajnálattal közöljük, hogy a Hellmusic X Cafe bizonytalan időre beszünteti működését.”
Nehezen hihetőnek tűnt, mert komoly lendületet éreztem a koncertek szervezésében, és a tavasz folyamán igencsak színvonalas rendezvények színhelye volt a hely.
Aztán mire ezt így leírtam, megtaláltam a helyesbítést is: “Van az úgy, hogy a dolgok gyorsabban oldódnak meg, mint azt képzeljük. … A Hellmusic X-Café úgy fest, hogy elpusztíthatatlan.”

Tehát úgy fest, mégis jönnek a bejelölt koncertek az X-ben.

A Paddy-re visszatérve pedig klikkelj a képre, ahogy szoktál. 🙂

KLIKK