Helló ismét

A mostani köszönéshez már jónéhány fénykép is jár, következik ugyanis a Helló Nyíregyháza pénteki napjának fényképekkel dokumentálása.
Második alkalommal rendeztek köszönőnappal egybekötött előhétvégi vigaszságot városunkban.
Az egész napos rendezvénybe kora délután, nagyjából a 4 for dance műsoránál kapcsolódtam be, és egészen a flashmob végéig követtem.
A 4 for dance a szokásosnak mondható, de most is nagy sikert arató műsorát mutatta be.
Őket a MeLounge követte. Nagyon örültem, hogy sikerült erre a koncertre hazaérnem. Hiányzott is már a zenéjük, és egyébként is szívesen hallgatom őket. Most sem csalódtam.
Számomra a No Techno Country Band (Tibi, hogy találtad ki ezt a nevet? 🙂 ) fellépése bemutatkozó volt, mert bár volt már néhány koncertjük, eddig egyikre sem jutottam el. Kellemes country zene, régi szép esték emlékét idézte fel.
Eközben már sejthető volt, hogy készül valami, hiszen a téren egyre többen perdültek táncra, és a koncert végeztével indult is a flashmob, a nézők csak kapkodták a fejüket, ahogy itt is, ott is megjelentek a táncosok. Talán a következő meglepetéskor érdemes lesz arra figyelni, hogy elég helyük maradjon a táncosoknak, esetleg néhány igazi sepregető emberrel. 🙂
Az este fő produkciója a Magna Cum Laude koncertje volt, amit két okból nem vártam meg. Egyrészt nem annyira kedvelem a zenéjüket, másrészt tiszteletlenségnek tartom egy órán keresztül várakoztatni a nézőket (ezt egyébként nem csak tőlük…)
Az album tehát 4 for dance-től a villámcsődületig tart. Klikkelj a képre, és nézegesd!

KLIKK