VIDOR péntek

Említettem korábban, hogy volt a VIDOR Fesztiválnak egy legjobb napja. Ez a szabadtéri záró nap volt, és nem azért, mert vége lett a fesztiválnak.
Mikor megtudtam, hogy a VAN zenekar fellép az idei VIDOR-on, azonnal lázas keresgélésbe kezdtem, mert semmiképpen nem akartam kihagyni a koncertet. Ebben az évben nem sikerült szabadságon lennem a vidámság napjaiban, ezért az utolsó pillanatig kérdéses volt, odaérek-e időben a sétáló utcába.
Szerencsére már Kónya Levente előadásának vége felé ott voltam, így nem csak a megnyugvás jött jól, hanem egy igen különleges előadásban is részem lehetett. Erről is áradoztam másnap.
A VAN zenekar koncertjének külön írást, és külön fotóalbumot szentelek, és alig várom, hogy újabb koncertjükön vehessek részt.
Amiről még szólnom kell, mielőtt klikkelnél a lenti fotóra, és végképp belefeledkeznél a képek nézegetésébe, az David Dely és a Tumba y Quema nagyszínpados fellépése, valamint a Budapest Klezmer Band záró koncertje. Mindkét csoport parádésan, zárónapi koncerthez méltóan szerepelt, persze ki-ki a saját irányzatának megfelelően.
És akkor most jött el az ideje, hogy klikkelj a képre!

KLIKK - VIDOR Fesztivál 2012