Több korszak vége

Először is elnézést kérek a KGST Party-soktól, hogy ezzel a bejegyzéssel szakítom meg a beszámolót, de ki kell írjam magamból, hogy aztán folytathassam a normális módon…

Egyszer régen, pár évvel ezelőtt úgy kezdtem blogolni, hogy egy szolgáltató adta a felületet. Kezdetben lehetett formázgatni bizonyos kötöttségekkel, de szépen sikerült belakni. Aztán egyik nap jött az üzenet, átalakítják az egészet, és veszett mindaz a forma, amit kialakítottunk. A tartalom természetesen maradhatott, de mit ért ez úgy?
Azonnal töröltem mindent, és megfogadtam, törekszem arra, hogy csak olyat csináljak, amivel tudok azonosulni.
Így hagytam ott azóta több tárhelyszolgáltatót, web szolgáltatót, és – bár igyekszem folyamatosan javítani – képeskönyvem ma is viseli sajnos ezeknek a költözéseknek a nyomait.
Ma reggel a Facebook fogadott azzal, hogy 6 napom van beállítgatni dolgokat, mert ő bizony átvált az idővonalas megjelenésre.
Megnéztem, és olyan primitív a megjelenés bármilyen beállítás után is, annyira felületesen kódolt a felület, hogy azt hiszem, ezt nem fogom bevállalni.
26-ig kell döntenem. Addig még kicsit körbenézek, hátha be lehet állítani pl. hogy méretezze hasábokhoz a képeket, de ha nem megy, most úgy gondolom, 26-a után nem frissítem tovább a Facebook oldalt.
Sajnálom…

Pillanatnyilag ezt a képet állítottam be borítónak, mert sokkal inkább bánt, hogy vége a KGST Party-nak. A karszalag még a kezemen, de tudom, egyszer le kell venni…
Nemsokára jön a felvonulás album.

KGST Party, Nyíregyháza