Rövid séták Nyíregyen

A hétvégi terveimet tettek követték.
Vasárnap este feltöltöttem a fényképezőgép akksiját, igyekeztem lefújni egy porszemet a szenzorról (juteszembe: csinál valaki szenzortisztítást városunkban?), és hétfőn, munkaidő után elindultam.
Ezért is érdekes a címben a “rövid” szó, hiszen viszonylag kevés ideig van már ilyenkor valamennyire elfogadható fény. Sebaj, sok koradélután van, és lehet, a nap is kisüt még idén.
Első sétámat összekapcsoltam a hétvégi koncertbérlet (péntek-szombat, Club Hollywood) kinyomtatásával. Ez meg is határozta az útvonalamat. Kiindulópont a víztorony a Szarvas utcán, és séta a Jereván (hol van az már…) irányába, amíg a fények engedik.
Nem emlékszem, mikor jártam erre fényképezőgéppel, a környék “zöldítése” nem igazán fogott meg, hogy finoman fogalmazzak. Most is igyekeztem nem ezzel törődni, de túl azon, hogy nem gondolom, hogy sok köze van a dolognak a zöldhöz, láthatóan az átadás volt a fontos itt is.
Mégis úgy gondoltam, hogy igyekszem a megmaradt szépet keresni, és talán sikerült is a normákon belül maradnom. Így lett virág és naplemente is az albumban, és maradt ki itt a Váci szobor elé leszúrt lámpaoszlop, vagy mi.
Klikkelj a képre, és nézd is meg! Jövök majd a keddi képekkel is.
KLIKK