Nagy utazás

Mai programajánlóm különlegessége, hogy amikor megjelenik, én már úton vagyok Révfülöpre.
Vonattal. Mission Impossible, asszem. 🙂

Ha te közelebb leszel Nyíregyházához, hozok kis adalékot az időtöltéshez.
Hétvégi programként indul a Debreceni Bor- és Jazznapok ami ugyancsak bakancslistás, de majd máskor húzom ki a listáról.
Péntektől vasárnapig várja az igényes zene kedvelőit.

Én ugye a Révfülöp Blues fesztiválon leszek nemsokára, ha nézegetted a közösségi oldalamat, láthattál ajánlást.
Ma a Jumping Matt and his Combo és a Jambalaya lép színpadra.

Nyíregyházán építenek egy másik színpadot is Sóstón szerintem, meg gondolom sátrat is, és péntektől vasárnapig a XI. Sóstó Serfeszt adja a zenét is a sörhöz. Most szombaton nem lesz Zene Sóstón, de a hétvégi fellépőket ismerheted innen is. Azt sajnálom, hogy szombat este kimarad a Queen Forever Tribute Band. Régen hallottam őket, és kedvelem.
Pénteki terv jelenleg: Beat-lesz, Mentha Project, Szívtiproll.

Ha itthon lennék, péntek este biztosan elmennék Balmazújvárosba. Az Ifjúsági és Közösségi Házban fél nyolctól az Ötödik Évszak, fél tíztől pedig Szabó Balázs Bandája koncert lesz, ami megérne kis autózást.

Folytatódik a Révfülöp Blues Fesztivál is a Simple Blues Band és a BluesSteel & Friends koncertjével. Vendégek: Pleszkán Écska és Benkő Zsolt, aki egyébként a rendezvény műsorvezetője is.

Szombat csupa folytatás. 🙂 Debreceni Bor- és Jazznapok, Sóstó Serfeszt (Rockwise, Száraz Tamás, Tibi A Hegyről, Queen Tribute Band), Révfülöp Blues, és Balmazújvárosban, az Ifiházban is lesz újabb két koncert. Yewo és Ivan & the Parazol.

Tiszalökön egész napos rendezvény a XXI. Városnap, amit Anna and the Barbies koncert zár a Teleki Blanka Szakképző Iskola és Kollégiumban.

Révfülöpön a szombat esti program a Révfülöp Blues jegyében a Blues from Hell, vendég: Hadházi László valamint a Sonny and his Wild Cows, vendég: Szabó Tamás.

Vasárnap Sóstón már csak Dj lesz, meg sör, élőzene nem, a Jazznapok is kifut Debrecenben, és én is a hazavonatozás kihívását választom Révfülöpről.

Nagy volt a kísértés, hogy szerdán elutazzak Mátészalkára, ahol a Dobszerda jegyében Ferenczi György és a Rackajam játszik,

de a Greasy Hats játszik a Zene Sóstón színpadán, így maradok itthon.