Bátori Korzó 2.

Ahogy terveztem, a péntek estét ismét Nyírbátorban töltöttem. A Bátori Korzó most is két koncertet hozott, és most sem okoztak csalódást.
A második fellépővel már találkoztam, így mondhatni biztosra mentem, az elsőnél pedig a szervezők eddigi remek választására hagyatkoztam. (Na jó, belenéztem a műsorba a videomegosztón. 🙂 )
A Latin Projekt egy régi-régi, szeretett megszólalás újragondolása. Szűcs Antal Gábor neve a kulcsszó. Azt hiszem, róla a ma születetteknek sem kell mesélnem. Én leginkább Tátrai Tibor társaságában kedveltem. Mármint a latin vonalat, mert egyébként sorolhatnám hosszan…
Nos, a Latin Pojekt Szűcs Antal Gábor szerzeményein kívül saját átdolgozásokat is játszott közel két órás műsorában. Bár hozzám közelebb áll a két gitáros – olykor gitárpárbajos – megszólalás, ez a formáció is elnyerte tetszésemet, bár olykor kicsit sokalltam az alapot, vagy talán csak kicsit előre tolakodott néha. Mind emelett fantasztikusan jó zene volt, élveztem a koncertet. Továbbra is bízom a szervezők választásában, de erről majd csütörtökön, az ajánlómban. 😉

Nagyon meglepődtem, mikor képet kerestem az Acoustic Flow koncertjének ajánlásához. Biztos voltam benne, hogy többször is álldogáltunk előttük a Tokaji Utcazene Fesztiválon, mégis egy képet, és egy autók átvágta rövid videót találtam csak gyűjteményemben. Aztán beugrott, hogy ez már akkor, a fotóalbum készítésekor feltűnt. Ahogy akkor fogalmaztam, álltam bambán, és elfelejtettem fényképezni is. Szóval innen is a késztetés, hogy ne hagyjam ki a közeli fellépéseiket.
Nos, az idő engem igazolt. Most is fantasztikus volt a koncert, amit a hálás nyírbátori közönség is visszaigazolt. Egy zenész ismerősömmel ültünk egy asztalnál, akit a latin zenés bejegyzésem csábított Nyírbátorba. Ő is egyik ámulatból a másikba esett, és a koncert végén kis bizonytalankodás után azt mondta, én odamegyek gratulálni. Még tegnap, Sóstón is beszédtéma volt köztünk a műsor.
Nagyon örülök, hogy ismét ilyen jó esténk volt, és igazán hálás vagyok a szervezőknek ezekért a percekért. Remélem, idén Tokajban újra találkozom az Acoustic Flow-val.

Most azért időről időre elindultam a fényképezőgéppel a téren, szóval vannak képeim. Klikkelj az ittenire, és találkozzunk jövő pénteken is Nyírbátorban! Majd leírom, miért, de addig is nézegetheted a Programajánlómat itt jobboldalt.
KLIKK