Kisfalucska Grillterasz & Jam Session

Talán 2019 őszén jártunk először a Kisfalucska Udvarház & Bisztróban, akkor még “véletlenül”, de alaposan megjegyeztük az utat, hogy visszataláljunk. Azóta, ha lehet mondani rendszeresen felkeressük a helyet egyrészt nyugalma, másrészt a különleges programjai miatt.
Ja, és ne felejtsem a kedves fogadtatást sem!
Nem csoda hát, hogy eddig meghirdetett idei programjaik közül kettő a listámra került, és az elsőt ki is pipáltuk szombaton.

Ahogy már megszokott tőlünk, most is időben – talán kicsit előtte is 🙂 – érkeztünk, és kis beszélgetés után finom kávé mellett gyűjtöttük a D vitamint a nyárias napsütésben.
A Kisfalucska Grillterasz & Jam Session, ahogy neve is mutatja, a remek zenei programok mellett gasztro élményt is kínált.
Én a finom házi szörppel kezdtem a sort, mégiscsak jobb ez az autóvezetéshez. De természetesen alkoholos italok is szerepeltek a kínálatban, és később Frank Chef grill ételeit is megkóstoltuk.

A zenei program “egyszálgitáros” felvezetésekkel indult.
Nahaj Péter “NahajPee” ült először a kisszínpadra, és igazán hangulatos, változatos muzsikával csalogatta a vendégeket. Őt egyébként pár hét múlva a Sky Fanatic-kal ismét láthatjuk Kisfalucskán, de erről később.

Czabányi Attila Unplugged műsora következett, ahol a gyermeknap apropóján gyermekdalok is felcsendültek.

Megérkezett Magyarország egyik legjobb blues gitárosa, Fekete Jenő is. Az ő műsora is élmény volt, nagyon örülök, hogy láthattam.

Közben felerősödött a szél, a gondos házigazdák meleg plédeket kezdtek osztogatni a vendégeknek, én pedig elsétáltam kis pótruháért az autóhoz. Ha már ott jártam, elhoztam a fotós táskámat, tehát itt kezdődik majd az album.

Az esti zenekaros koncertet az általam régebbről ismert, és igen kedvelt Blues From Hell szolgáltatta, akikkel most is színpadra lépett Hadházi László.
Fantasztikus koncert kezdődött, a táncosok is előkerültek a fűben szunyókáló szúnyogok nagy bánatára.
Az egyébként is kiváló hangulatot csak fokozta, mikor néhány dalnál Fekete Jenő is színpadra lépett.
Számomra az egyik legszebb pillanat volt, hogy akusztikus gitárjának húrszakadásánál Hadházi László azonnal átadta sajátját.
Erről a koncert részről már csak képeim lesznek, míg az akusztikus szakaszról egy videót is találsz az albumban.

Mielőtt megmutatnám a képeket, megköszönöm ismét a vendéglátást, a remek estét, a kiváló koncerteket.
Közel egy hónap múlva újra találkozunk a BOLDOGkisfalud Feszten, melyre érdemes előre megváltani a belépőt, ahogyan én is tettem. A miértre pedig választ kapsz, ha megnézed a linken a programot.
Most azonban lássuk a szombat albumát! Klikkelj az itteni képre!
KLIKK