Szállnak a darvak

…és remélhetőleg nem csak a darvak, mert más “madaras” rendezvény is lesz hétvégén.
Kezdjük is mindjárt ezzel!

Már csütörtökön kitelepül a természetbarát csoport az Októberi madártalálka helyszínére, a Szelkó-tóhoz, de a látogatókat leginkább szombaton várják. Talán most én is kicsit több időt töltök majd ott, mint pár hete.

A Keresztúri esték programsorozat csütörtök esti vendége Molnár Tamás, akit többek között az Anti Fitness Club, vagy a JETLAG formációkból ismerhetsz. A program este hétkor kezdődik a Henye Borbár és Vendégházban. Ne felejts el regisztrálni!

Péntek este két koncert is lesz a Club Hollywood-ban.
A Radar ‘Kétszer élni’ Lemezbemutató koncertjét a P.Mobil műsora követi.

Szombaton kedvedre madarászhatsz. A már említett Októberi madártalálka a Szelkó-tónál mellett a Hortobágyra is várnak, ahol szombaton és vasárnap Behajtás és Darufesztivál címmel szerveznek nem csak madaras rendezvényt.

Szombaton hazafelé Debrecenben beugorhatsz a Lovardába, ahol este héttől a KFT 40 jubileumi koncertet láthatod.

Utána még odaérsz az Incognito Club-ba, ahol egy igen remek BLUES from HELL koncert vár.

Hétfő este érdemes elmenni a Mustárházba. Különleges zenei élményben lehet részed, hiszen a jazz koncert fellépői: Szabó Sándor gitár, Benkő Róbert nagybőgő, Bartus Zoltán ütőhangszerek, Papp Csaba dobok.

Még időben szólok, hogy jövő csütörtökön a Takáts Tamás Blues Band – 30 év Rock & Roll című műsorát láthatod Bodrogkeresztúron, a Henye Borbár és Vendégházban este héttől. Biztosan nagy lesz az érdeklődés, regisztrálj időben!

Így, hogy már a jövő hét közepén tartunk, be is fejezem mára.