Jön a front

Kezdjem megint időjárással? Nem, de jön a hidegfront, meg az ajánlóm is. 🙂

Ma a Keresztúri esték rendezvényeként Alapi István Interaktív Gitárestje látható a Henye Borbár és Vendégházban, Bodrogkeresztúron.
Regisztrálj mielőtt elindulnál! Az event-ben ott a lehetőség.

Talán az utolsó idei szabadtéri rendezvény lesz a XII. Mindszenthavi Mulatság. Péntektől vasárnapig teremt remek – akár szabadtéri – elfoglaltságot.
Itt most nem is a közösségi oldal eseményét, hanem a rendezvény honlapját linkeltem, részletes infókat találsz itt.
A természetes borbarát dolgok mellett lesz például Oldtimer autókiállítás a Henye Borászatnál, a Kocsis tanya mangalica füstölt malacságai a Betlehem Evangélikus Pihenőháznál, és természetesen nem hagyhatom ki Kriszta Kávézóját, ahol ugyancsak lehet majd jókat enni, délután pedig Jász Andris Szaxofon Lounge.
De lesz szüreti felvonulás, és természetesen gyermek programok is.

Bár amíg lehet, a szabadtéri eseményeket keresem, azért a MIZRAB feat. Bányai Kriszta koncert megmozgatta a fantáziámat. Valamikor egy hete jutottak eszembe, és ezt el is mondtam közösségi oldalamon. Erősen gondolkodom egy péntek esti Inco kiránduláson.

A XII. Zempléni Szabad Pálinkafesztivál nem csak a pálinkáról szól. Füzér péntek-szombati rendezvényén középkori játszóház, kóstolók, meseszínház, gyólyalábasok, és koncertek is lesznek.
Szóval családi rendezvény.

Szombat este három fellépője is lesz Nyíregyházán a Club Hollywood rendezvényének.
Az Ørdøg, a Cadaveres, és Z.Enemi.
Kapunyitás 19:30.

Kicsit a jövő hétbe is belenézve 14-én, csütörtökön a Keresztúri esték bemutatja a Szerenád Kamaraegyüttes műsorát. A Henye Borbár és Vendégházba 19 órára már ott kell lenned. Ne felejts el regisztrálni!
Erről kicsit bővebben majd a következő ajánlómban olvashatsz.