Repülő mód

Ha azt gondolod, a telefonomról mesélek majd, tévedsz. Bár arról is tudnék. 🙂
Most azonban a szombat délelőttömről mesélek.
A 2. Plangi airport repülőnapra indultunk el viszonylag korán reggel. Jó idő volt, azt terveztük, a szabadban töltjük a napot.
Kicsit kalandos volt, ahogy Balkányban eltévedtünk, de azt mondtam, nem mesélek a telefonról. Persze nem volt annyira vészes a dolog, megtaláltuk a repteret. A polgárőrök korrekt vezényletével parkolóhely is akadt, és karszalagot, meg egy ebédjegynek látszó dolgot is kaptunk.
Gyorsan körülnéztünk, és mire a felcsörlőzött siklóernyős földet ért, meg is jelent egy helikopter. Az ejtőernyős bemutatóra várva bóklásztunk még kicsit, és már fel is pörögtek a helikopter rotorjai. Itt ismét nem mesélek a telefonról, láthattad az eredményt a közösségi oldalon. 🙂
Aztán úgy döntöttem, összeporozom kicsit a fényképezőgépemet. Ennek eredményét láthatod az album nagy részében. Szóval felszállt a helikopter, kiugráltak az emberek, földet értek, majd a helikopter is ezt tette.
Ezután úgy tűnt, szétszedik, de valójában csak a közönség nézhette meg közelebbről, mitől is tud repülni. Közben egy sportrepülőt is útjára engedtek, mi pedig – dél lévén, és csend a programban – megpróbáltunk ebédhez jutni. Nem sikerült, a beharangozott büfé nem igazán volt topon. Üdítő, sör és chips volt a választék, erre viszont az ebédjegynek látszó kupon nem volt beváltható.
Úgy döntöttünk, hogy ha már kajáért indulunk, tegyük azt úgy, hogy biztosra megyünk. Elajándékoztuk az “ebédjegyeinket”, és útra keltünk.
A továbbiakról már meséltem hét elején. Az jó választás volt.
A délelőtt néhány képét pedig az ittenire klikkelve láthatod.
KLIKK