Mesés rocktóber

Persze hogy ajánló, hiszen csütörtök van.
Ma van a magyar népmese napja, és ahogy néztem, mindenféle mese napja is. …és akkor még nem is politizáltam. 🙂
Szóval a Vasutas Művelődési Házban délután négytől indul a mesevilág, amelynek csúcspontja minden bizonnyal Berecz András önálló estje lesz. Nézd meg a linken, mi kell, hogy ott lehess!

A Henye Borbár és Vendégház csütörtök esti különlegessége a Balázs Elemér Group koncertje. A Keresztúri esték rendezvénye este hétkor kezdődik. Regisztrálj, hogy biztosan legyen helyed!

Péntektől vasárnapig tart a Tokaj-hegyaljai Szüreti napok. Nagyobbrészt a Tokaj Fesztiválkatlan ad helyt a rendezvénynek, ide is regisztrációval juthatsz be, lehet előre is. A nagyszínpadon pénteken Kowáék, szombaton a Hooligans, vasárnap pedig Csík János és a Mezzo, valamint a Balkán Fanatik látható.

Persze nekem más kinézett programjaim vannak, nem is feltétlenül a Katlanban. 🙂 Szombaton Darinka és a Nyír York Café – Quartet a Hímesudvarban, Szirtes Edina Mókus & Jammal a Katlanban, vasárnap pedig 12:30–tól Bordó Sárkány a Tokaji Kávépörkölő Manufaktúra teraszán.
Nem tudom, hova sikerül majd eljutni, de terv az van.

Még a pénteknél, és Nyíregyházán maradva a Club Hollywood-ban este kilenctől QUEEN Forever Tribute Band. Sose gondoltam volna, hogy egyszer ennyi Queen-t fogok hallgatni. 🙂

Szombaton a már említett programokon kívül is lesz élet.
Régi emlékeket idézhet fel az IC+ család roadshow Nyíregyháza vasútállomásán. Igazán az új IC kocsikat promózzák két órában. Bennem még él a pár hónap vasutazás, így nem hiszem, hogy arra járok, meg ahogy olvashattad korábban, jobb dolgom is lesz, remélem. 🙂

Vasárnap folytatódnak a tokaji szüreti események, de ezt már mondtam.
A kedd este viszont kicsit szaladgálós lehet, és itt nem a mustra gondolok.
A Bencs Villában fél hattól a No Dress Code Acoustic játszik. Jó régen találkoztunk, be kellene ugrani kis Cseh Tamásra. 😉

Este héttől Szendőfi Péter dobkurzusa tart számot érdeklődésemre, de nem nagyon hiszem, hogy oda fogok érni a Club Hollywood-ba, pedig érdekesek szoktak lenni ezek a bemutatók.

Mesével kezdtünk, rockkal zárunk.
A Keresztúri esték keretében Alapi István Interaktív Gitárestjét láthatod a Henye Borbár és Vendégházban jövő csütörtökön, este héttől. Ahogy előző rendezvényüknél is írtam, regisztrálj!

Természetesen most is jöhetnek új dolgok, nézegesd néha a naptárt itt oldalt! 😉