Bandázás Harangodon

Majdnem egy hete történt esemény beszámolóját olvashatod ma. Tudom, kicsit hosszú volt a várakozás, majd röviden le is írom, miért. Most azonban lássuk, mi történt múlt vasárnap Harangodon!
Ott hagytam abba pár napja, hogy szombaton, a Kerekdombon mást választottunk Szabó Balázs Bandájának koncertje helyett, mert tudtam, hogy vasárnap találkozhatok velük.
A koncert az Elszármazottak Találkozója záró eseménye volt Nagykálló Harangodon. Legalábbis a meghívó, plakát eseménylistája szerint.
A valóságban A napi program, és a koncert kezdése között nagyjából két óra volt. Ismét nyugtáztam, az előadónak kell hinni, nem a szervezőnek.
Szóval volt időm mászkálni a naplementében.Lesz is pár képem erről, és a koncertet megelőző eseményekről is.
Természetesen alig maradtunk a színpad környékén a napi program végeztével, de a “profik”, aki a zenekar oldalát nézték, csak megérkeztek a koncert kezdésére, az igazi keménymag pedig Szabó Balázs unszolásának is engedett, és a kordon előtt élvezte a koncertet.
Számos olyan formáció létezik, akiket mondjuk az autóban nem hallgatok, de koncertjükre szívesen elmegyek, mert ott azért minden más. Így vagyok Szabó Balázsékkal is. Ha szétnézel a fotóalbumaim között, láthatod, elég sokszor találkoztunk.
A koncert mindig más, és ez náluk is fokozottan így van, legyen az szabadtéri koncert mondjuk Kecskeméten, vagy Nagykállóban, vagy a Club Hollywoodban például. Hihetetlen jó a kommunikációjuk, és az előadásukon nem csak a zenekarnak van jó hangulata. Ők is azok közé tartoznak, akik szeretik, amit csinálnak, és jól is csinálják.
Röviden: remek koncert volt ez is, méltán készítettem róla sok képet, és néhány videót. A képeket láthatod is, ha klikkelsz a képre.
KLIKK

A videókat miért nem? – kérdezhetnéd. Nos, szerintem elég jó lett a néhány mozgókép, amit készítettem, és az egyiknél bele is feledkeztem a mobil tartásába, így elég hosszú lett. Talán ezért ez el is tűnt a közösségi oldalról, ami olyan reakciókat váltott ki néhány emberből, ami nem szeretnék soha többet az oldalamon látni.
Azt hiszem, sikerült is tisztázni az eseményeket, és néhány ilyen el is tűnt az oldalról. Nem én töröltem, gondolom, a bejegyzés írója. Neki köszönöm, hogy megértette, amit írtam. Nem szeretnék a továbbiakban sem moderálni, mert sem időm, sem kedvem nincs hozzá, de a bulvár stílust sem engedném szívesen. Van elég hergelő oldal erre.
Így ezentúl nem minden bejegyzést osztok meg a közösségi oldalon. Aki akarja, megtalálja itt. Pont. 🙂