Kerekecske, dombocska

Ez a hétvége nagyjából abban különbözik az előzőtől, hogy állítólag melegen kell öltözni. 🙂
Programajánlómból kiderül majd, hogy szombaton minden valószínűség szerint sorban állunk majd a tokaji hídnál, de lesz szabadtéri koncert nem is kevés, és… de lássuk inkább sorjában!

Ma már elkezdődik a Hangszert a kézbe rendezvény a Vikár Sándor Zeneiskolában, és egészen szombatig tart. Ingyenes, de vannak szabályok, olvasgasd a linken lévő infókat!

Igazából a szeptemberi madárgyűrűző hétvége a Szelkó-tónál is elkezdődik, de ide inkább szombaton várják az érdeklődőket.

Ahogy korábban is írtam már, a Keresztúri esték koncertjei csütörtök estékre költöztek. Ma este héttől a Latte Maffiato műsorát láthatod a Henye Borbár és Vendégházban. regisztrálj, hogy biztosan legyen helyed!

Péntektől Kerekdomb Fesztivál Tállyán. A naptáramban kiemeltem néhány – általam kedvelt – koncertet, itt nem részletezem. Ahogy írtam, szombat az esélyes, de azért pénteken és vasárnap is történnek érdekes dolgok.

A Zoárd-Napi Sokadalom Vásárosnaményban is két napos, a linken a pénteki és a szombati programot is megtalálod.

Három koncert lesz a Roncsbárban péntek este, ezért már este hatkor kapunyitás lesz.
A műsor: Kalapács 20, Alcohol, és Continoom.

Indul a Club Hollywood őszi szezonja is, pénteken az Abaházi RT koncertjét láthatod. Kapunyitás este nyolckor.

Szombaton és vasárnap Tirpák Fesztivált rendeznek a Sóstói Múzeumfaluban. Esemény bejegyzést nem találtam a hivatalos oldalukon, így az oldalt linkeltem. Ez egyébként az az esemény, amely a korábbi években a belvárosban volt. Szerintem jó döntés a Múzeumfalu, bár a belvárosban is építkeztek szerdán, de most nem találkoztam tájékozott NYÍRVV-ssel, mint egyszer korábban. 🙂

Jövő szerda délután Autómentes Nap Nyíregyházán, a Kossuth téren. Itt is a linken a program.

Hagyok valamit jövő hétre is, és nézegetheted a naptárt is itt oldalt, hátha kerül bele még valami. 😉