Kicsit még szabadban

Hétvégére ismét napos időt ígérnek, így érdemes a szabadban tölteni az időt.
Néhány olyan esemény is lesz, amely programról is gondoskodik a friss levegő mellett.

Már pénteken elkezdődik, és vasárnapig tart a Tokaji Gasztronómiai Szieszta & IV. Tokaji Utcazene Fesztivál Tokaj belvárosában. Ahogy látod, idén már nem csak a zenészeket hallgathatod, de éhen sem maradsz. Bár a remek lángos a hídnál eddig is biztosította a túlélést számunkra. 🙂
A rendezvény vasárnapig tart, és a linken megtalálod a zenés találkozási pontokat is.

Szüreti Mulatságra várja a családokat szombaton 9 és 14 óra között a Bátorka Családi Bölcsőde Sóstóhegyen. Gyermekfoglakozások, bábszínház és sok egyéb program is színesíti a rendezvényt.

Ha nem zenés eseményre vágysz napközben, ajánlom a Hortobágyi Vadaspark Napját. Egész napos esemény számos különlegességgel.

Délutántól késő estig érdemes betérni Debrecenben a Nagyerdei Víztoronyhoz, ahol a Rocksuli évzáró-évnyitó koncertjét élvezheted délután öttől este tízig.

Vasárnap délutánra az erdei tornapályára csallak, ahol a Fesztivál az állatokért vár 13 órától.
Az event fejlécében találod a tervezett programot.

Ami nincs a fejléc képén, a Lajosék Blues Band műsora. Ez 18 órakor kezdődik.

Újra indul a Keresztúri esték sorozat is. Csütörtökönként láthatók koncertek, és amiért most csak általánosságban írok az az, hogy a ma esti előadásra már betelt a létszám. A linken azonban megtalálod a későbbieket is.

Kicsit még előreszaladok jövő hétre, hogy akár csoportos látogatást is tudj szervezni a Hangszert a kézbe idei nyíregyházi állomására, amelynek most a Vikár Sándor Zeneiskola ad otthont.