VIDOR kedd

Kezdem azzal, hogy a közösségi oldalon (értsd: Facebook) is elkezdődött az új tanév, így mától nem jelent meg az oldalsávomban a rájuk mutató widget. Levettem hát, és kicsit átrendeztem az oldalsávot, míg kiderítem, ma mit találtak ki.
Ennél vidámabb dolog azonban, amiről most mesélek.
Tegnap is is a helyi formációkkal kezdtem a VIDOR napot. Az Ad Hoc Team koncertje várt a Kossuth téren kora délután. Vers megzenésítések, esőmentes műsor, gyülekező nézők.
A következő helyi fellépő előtt követtem kicsit Csocsó bohóc tevékenységét, és megittam déli 🙂 kávémat.
A Hobo Tribute Band műsorának koncepciójáról nem hiszem, hogy sokat kellene beszélnem, nevükből elég egyértelmű. Ők voltak a délután másik helyi kisszínpadosa.
Kis beszélgetést követően beöltöztünk az esti koncertekhez, és a pulóver-kabát kombó védelméből élveztük Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint elvarázsoló műsorát cseppet sem irigyelve őket a szélfútta színpadon.
Az Erik Sumo Band koncertjére is lassan gyülekezett a közönség, így ismét szégyenkeztem kicsit az érdektelenség miatt. Némi vigaszt nyújtottak a kordonon kívül állók, akik lélekben csatlakoztak a benti száz körüli nézőhöz. Nekik külön megköszönte Tövisházi Ambrus.
Belehallgattam még Katona Petra előadásába a VIDOR Kertben, aztán úgy döntöttem, hazahozom a képeket.
Nézd meg őket az ittenire klikkelve!
KLIKK

A mai terv az Artézis és a Polip Band koncertje délután a kisszínpadon, és persze pantomim.