Anna and the Barbies – VIDOR

A nagyszínpad programjai közül nagyjából hármat terveztem, kettőt mindjárt az első napon.
A világhírű külföldi fellépők megjelenése a VIDOR nagyszínpadán pár éve már csak álom, így maradnak azok a kedvencek, akiket máshol is láthatok. Így volt ez Annáékkal is, akikkel pár hete egy nagyon barátságos, szép zöld füves környezetben találkozhattunk.
Persze a mostani koncert is nagyon jó volt, hiszen ez az Anna and the Barbies esetében alap. Másfél óra a régi kedvencekkel, és az új dalokkal, és Anna varázsával.
Sokat dobott volna a hangulaton, és biztosan a tér is megtelt volna, ha bejuthat valamennyi rajongó, de itt most másak a szabályok.
Ezen a koncerten is készítettem képeket, melyek a színpadi hangulatot biztosan visszaadják, és remélem, a következő koncertjüket mindenki maradéktalanul élvezheti majd.
A képre klikkelve megnézheted, hogy láttam a péntek este másik részét.
KLIKK

Tegnap a Rockhajó koncertjén fényképeztem is, így erről is lesz képes beszámoló. Utána a VIDOR Kertben élveztük a Marina & The Kats koncertjét. Nagyon jó volt, de erről csak a pár másodperces videót láthatod tőlem a közösségi oldalon.
Ma délután a Kossuth téri kisszínpad a terv, meg Csocsó bohóc is érkezik.
Ha sikerül valahol elütni az időt a Bohemian Betyars-ig, esélyes a VIDOR Kert is este tízkor. Ha nem, ez a nap is végetér hétkor.