X. Sóstó Serfeszt

A cím persze nem teljesen igaz, mert viszonylag kis szeletet mutatok a három napból.
Már csak azért is, mert a harmadik nap igazán csak pogácsáért akartam kimenni, de arról is letettem, az első napot meg igazán nem is terveztem, csak úgy alakult az időm.
Az úgy kezdődött, hogy csütörtök este kiszaladtam megnézni, nagyjából mire is lehet számítani fesztiválilag hétvégén. A zenei programot tudtam, így el is meséltem az érdeklődőknek a kint töltött kb. 15 perc alatt. Program kiírást a többi napon sem láttam.
Péntekre Téren-Nyáront terveztem, mert az a zene igazán érdekelt. Volt azonban időm a kezdésig, így kinéztem Sóstóra. A Texas Tourist műsorába néztem, fényképeztem bele, de sem a hangzás beállítása, sem a világítás nem volt az igazi, így hamar feladtam.
A színpadmunka idén is a low cost jegyében telt, egy ember volt a hangosításra, és a fényre. Ezzel az igazi gond az volt, hogy a hangkeverő a sátor egyik végén, végre a színpaddal szemben, a fényvezérlő pedig színpad mellett volt. Belátható, hogy esély nem volt mindkettőt kezelni.
Szombaton Száraz Tamás műsorára mentünk ki. Itt viszonylag egyszerűnek látszott a feladat, de nem lett az. Közel fél óra csúszással sikerült beállni a hanggal, fényből meg jött szemből a fehér, “jóvanazúgy”. Egyébként adott körülmények között tényleg ez volt az egyetlen vállalható.
A koncert egyébként jó volt, és közben felfedeztük a tepertős és sajtos pogácsát is.
Kicsit még belenéztünk a Mentha Project műsorába is, így erről is lesz néhány kép. A fények a zenekarnál is maradtak ugyanúgy.
A sörfesztivál részről nem tudok mit mondani, mert nem próbáltam ki. Az itthoni finom hideg volt. 🙂
Most pedig nézzük meg a néhány képet, és készüljünk a szerdai Zene Sóstónra!
Klikkelj az itteni képre!
KLIKK