Dongó – Zene Sóstón

Nagy meglepetés ért, mikor szerda délután kiértem Sóstóra. A park árkai betemetve, és mindenhol gereblyélés nyomai. Aztán eszembe jutott, hétvégén Serfeszt. Mondjuk ennyit már megért. 🙂

A Zene Sóstón szerda délutánja a Dongó együttes műsorát hozta. Ahogy majd a képeken is láthatod, sok-sok gyermek is élvezte az előadást, különösen a különféle csörgőket.
Az újabb meglepetés akkor ért, mikor a második képet is elkészítettem szemben a színpaddal. Mégis levágták azokat a zöld ágakat, amelyek a plakát felső sarkát takarták. Pedig hogy figyeltem, hogy mindig legyen olyan kép, amin látszik a három embléma…
A meglepetésekből későbbre is jutott, és még mindig a koncertről mesélek. A műsor vége felé megjelent a permetező repülőgép, és többször is áthaladva a nézők fölött gondosan lepermetezett bennünket is. Mintha titok lenne egyes döntéshozók előtt, mikor mi történik a városban.
Mindezek ellenére is jó hangulatú koncert volt ismét, sok-sok érdeklődővel.
A képeket pedig most is az ittenire klikkelve nézegetheted.
KLIKK

Szombaton a Serfeszt miatt nem lesz Zene Sóstón. Legközelebb szerdán 17 órakor találkozhatunk a rendezvénnyel. Oldalt, a naptárban megtalálod a szerdai programot, és a hétvégi Serfeszt műsorrendjét is, amihez jókora sátrat építettek.