Zuboly – Balmazújváros

A Zuboly 2010-ben és 2017-ben volt Nyíregyházán a VIDOR nagyszínpadosa. Mindkét koncerten ott voltam, és felejthetetlen élmény volt. Nem csoda hát, hogy mikor ráakadtam a balmazújvárosi Ifjúsági és Közösségi Ház eseményére, biztos voltam benne, hogy ott kell lennem.
Soha nem voltam még a helyen, így bizonytalanul léptünk be a nyitva lévő nagykapun. Mosolygó fiatal lány sietett elénk, röviden elmondta, hol is vagyunk, elkísért a karszalagokért, megmutatott minden fontos helyet, mosdót, büfét. Szóval nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, még mielőtt ismerősre akadtunk. 😉
Ezután kicsit hosszabban is beszélgettünk a helyről, a tervekről. Biztosan visszatérünk még, bár ezt a mondatot a végére kellett volna hagynom.
Két zenekar lépett fel az éjszakába nyúló, ingyenes rendezvényen, és miközben a vendégszerető büfésekkel egyeztettünk az italokról, meg is történt a beállás.
Kitalálhattad, hogy a Zuboly volt az első fellépő, és olyan hangulatot csináltak, amilyet nagyon régen éltem át koncerten. Talán a hely, a vendéglátók hangulata tette, de mintha egy családi rendezvényen lettünk volna.
Ismét csak azt mondhatom, hogy felejthetetlen élmény volt.
Fényképeztem persze, és most közzé is teszem az első koncert képeit. Talán valamit visszaad a hangulatból, bár igazán az járt jól, aki ott volt.
Klikkelj a képre!
KLIKK

Holnap a másik koncertről mesélek.