VIDOR – ötödik nap

Amikor tegnap a Texas Tourist beállása után gyorsan elkezdtek mindet elpakolni a térről úgy tűnt, nem lesz album mára, csak a két-három kép, melyet a zenekar beállásán a saját beállásom miatt 🙂 készítettem.
Az autóban ülve azonban elgondolkodtam, hogy annyira esik az eső, hogy otthon is csak ülnék a ház előtt az autóban, maradtam hát a téren.
Az biztos volt már, hogy a VIDOR zenei hangulatát megteremtő helyi, szomszéd városi formációk már nem jutnak színpadra, de a VIDOR fesztivál hangulatát menteni igyekvő artisták, pantomimesek érkezésére még lehetett számítani. Így az eső elállta után visszasétáltam a térre, ahol ismét gyülekezni kezdtek az emberek, és ahogy vártam, megérkeztek az artisták, majd a pantomimesek is. A hangulat tehát visszatért, ha a zene nem is.
Én pedig néhány képem elkészítése közben hol a pólóm miatt magyarázkodtam, hol ugyanezért “fogadóórát” tartottam. 🙂
Elmesélem.
Nem szoktam sok időt tölteni a felveendő póló kiválasztásával. Most az I love NYh emblémás volt felül. Aki ismeri ezt a dizájnt, tudja, miért kellett magyarázkodnom – a szöveget vegyétek komolyan, ne az emblémát! – és miért volt a “fogadóóra”. Utóbbin beszéltünk a fesztiválról, a város dolgairól, természetesen Sóstóról, a valódi fogadóórára való bejutásról. Illetve én inkább csak hallgattam és győzködtem a panasznapon megjelenteket, hogy véletlenül van rajtam ez a póló, én nem lehetek a valódi problémamegoldó, sőt, továbbító sem. Én nem tudtam többet adni, póló elrejtve.
A nap vége felé a vacsorámat várva még készítettem pár képet – észre fogod venni, melyek voltak ezek -, aztán hazatértem. Az album pedig itt van a fotó alatt. 🙂 Klikkelj rá!
KLIKK

Most süt a nap, és mára nagyjából ezt az időt is ígérik, így van esély a napfény színpadának visszatérésére.
Ide 15:30-tól No Dress Code Acoustic, 17:30-tól pedig a Retro Rock Band várható.
A két koncert közötti, illetve a koncertek utáni egy-egy órát most is az artisták, pantomimesek töltik meg élettel.
A VIDOR Kertbe 19:30-kor az Aurevoir érkezik, míg a Rózsakert fizetős műsorát ma Dés László, Tóth Vera és Básti Juli neve fémjelzi.